Jut is, marad is; az átmentett Shield-futás!

Nem nyugodott a WWE vezetősége, így szűk egy év után újra nekiveselkedtek a Shield-korszaknak.

Hogy ez mennyire kompenzációja a balul elsült 2017-es produkciónak, mindenki döntse el maga!

A tavaly történteket aligha kell ecsetelni. A csapat októberi egyesülését követően, mindössze két életképes mérkőzést tudtak produkálni – önhibájukon kívül persze. Előbb Roman Reigns esett ki a TLC-ről betegség miatt, majd Dean Ambrose tricepsze mondta be az unalmast decemberben. Rollinst és Reignst nem egyszer láthattuk az idén vállt vállnak vetve harcolni, ám azt aligha mertük volna gondolni, hogy Ambrose visszatérése egy újabb Shield-egyesüléshez vezet. Sokak kedvenc Lunaticja a SummerSlamet megelőző RAW-n jelentkezett szolgálatra. Oroszlánrészt vállalt Seth PPV-n aratott sikerében, 24 órával később pedig ketten mentették Roman számára a Universal övet, amely Braun Strowman váltási szándékával került veszélybe. Bár a hírportálok szerint egyszeri alkalomnak szólt, múlt héten világossá vált, hogy ebből bizony konkrét futást akar eszközölni a cég. Ami tavaly Miz és a BAR volt szerepkört illetően, az most Strowman, valamint Ziggler és McIntyre. Ellehetnek egymással a srácok rövidtávon, s talán a Super Show Downra készítenek elő egy kolosszális hat fős tag team meccset.

Az igazság krónikájához hozzátartozik, hogy a közönségkedvenc trió egyesülése komoly áldozatot igényelt, tekintve, hogy Braun Strowman egy teljes évet sem húzott ki babyface-ként. Braun újra rosszfiú lett – nem kis csalódottságot okozva a WWE Univerzum nagyrészének. Érdekesség, hogy tavaly épp a Shield elleni TLC-meccsen kapott face turnt.

Shield ide vagy oda, mindeközben egyéniben is helyt kell állniuk. Tavalyhoz és úgy amblokk a formáció történelméhez képest fontos különbség, hogy ezúttal ketten is számottevő bajnoki címet birtokolnak. Seth Rollins Interkontinentális- míg Roman Reigns Universal bajnok. Ellőbinek egyelőre nincs címvédő találkozója a Hell In A Cellre, utóbbinak azonban van – méghozzá a táskáját beváltó Braun Strowman ellen. Ambrose e tekintetben tehát kissé kilóg a sorból, na de ami késik nem múlik, hisz hosszútávon rá lehet a leginkább érdemes odafigyelni. Még mindig érőben van az a heel turn, amellyel könnyedén megkaphatjuk a Rollins elleni háborúját, vagy akár az egyszer már látott Triple Threat küzdelmük visszavágóját a WrestleMania 35-re.

2 című bejegyzés “Jut is, marad is; az átmentett Shield-futás!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Strowman turnjével az ég világon semmi baj nincsen, inkább azzal van baj, hogy azért kapta meg, hogy romannek legyen valami hitelesnek mondható kihívója.
    De összességében ez a karakter sokkal jobban passzol a monster karakterhez, egy igazi heel pusztító, aki mindenen átgázol, sokkal hitelesebb így, mint babyfaceként, amibe szerintem kezdett is belefásulni, ahogy egyre előrébb és előrébb jutott.
    Kellett már neki a váltás.

    Kedvelés

  2. A szomorú tény az amikor a Shield támad 1 emberre az semmit nem jelent, de mikor Braun vállvetve Zigglerékkel támadott, (először 1re majd mind a 3ra) az egyből Heelturn.. mi a **sz?? tehát ha “facek” támadnak többen 1 embert az no problemo? 😀 na mind1, ettől függetlenül, jó lenne egy nagyobb futás még nekik , úgy hogy mindhármuknál megint öv lenne. Bár nem tudom miért Triple H tért vissza 3. tagnak a shieldbe de mind1, Ambrose is biztos jön majd. (csak-csak)

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s