Mikor és hol léphet ringbe HBK?

A Wrestling Observer hírei szerint a WWE Hall of Famtagja Shawn Michaels biztosan visszatér a nyugdíjazásából és már a közeljövőben ringbe léphet!

Melzter annyira messzire merészkedett, hogy az időpontját és a helyszínét is megadta ezen eseménynek. Elmondása szerint november másodikán, Szaúd-Arábiában léphet ismét a WWE ringjébe.

Viszont azt kiemelte, hogy ha vissza is tér, akkor biztosan nem singles meccse lesz.

„A belső hírek egyértelművé teszi, hogy Michaels visszatérést akarják. Jelenleg nem singles meccsel terveznek, és a tervek szerint, de lehet azóta már biztos is Szaúd-Arábiában kerülhet sor erre november másodikán.”

Michaels biztosan valamilyen formában aktív részese lesz a gálának majd, mivel az arab herceg kifejezetten nagy fogyasztója az Old School pankrációnak.

Mint ismert a májusi Greatest Royal Rumble gálára kifejezetten három pankrátort kért – The Undertaker, Ultimate Warrior & Yokozuna. Akármennyire nagy rajongó, sajnos az aktualitásokkal nem igazán volt tisztában, hiszen Warrior & Yokozuna már elhagytak bennünket.

4 című bejegyzés “Mikor és hol léphet ringbe HBK?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ha tag team meccsre jön vissza Michaels akkor intézzék be Kane-t is
  és legyen egy Brothers of Destruction vs D Generation X aztán vissza is vonulhatnak mind a 4-en. A 2 legjobb tag team a WWE történelmében csak épp 15-20 éve voltak a toppon. Értem én hogy még a mai napig is rengeteg rajongót csalnak oda az ilyen nevek, de a WWE elég nagy szarban lehet ha nélkülük nem tud elég nézőre szert tenni.

  Kedvelik 1 személy

 2. Lesz mozgáskorlátozottaknak fenntartott hely is a ring mellett? Viccek ezek a retró sztárok,akik tényleg le tettek MÁR valamit. De ma is millió+1 tehetség is van,akik repülnek hozzájuk képest. Tudomásul kellene már venniük….

  Kedvelés

 3. Hiába mondogatod azt állandóan, hogy ne térjen már vissza meg stb….
  Amint bejelentésre kerül a meccse, be fogsz szarni az izgalomtól!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s