Az utóbbi évek leglátványosabb őszi szezonja várható a WWE-ben

Impozáns viszályok, összecsapások, valamint gálák tarkíthatják az esztendő hátralévő részét.

Talány, hogy mennyire lesz izgalmas, látványosnak mindenesetre remélhető. Jövő vasárnap a Hell In A Cell PPV-vel folytatódik a program. A kártya még nem teljes, de már eddig is színvonalasabbnál-színvonalasabb találkozók kerültek bejelentésre.

Brie Bella első ízben alkot majd csapatot férjével, Daniel Bryannel, mégpedig, hogy felvegyék a harcot az orruk alá folyamatosan borsot törő Maryse-Miz párossal.
Samoa Joe újabb esélyt kap AJ Styles ellen, azt követően, hogy a SummerSlamen jókora személyes töltetet kapott a rivalizálásuk. Brooklynban kiváló meccset tettek le az asztalra a DQ-ig, így joggal reménykedhetünk hasonló jóban a HIAC-ra is.
Randy Orton és Jeff Hardy kiásott csatabárdja egyenesen a pokol kapui közé vezet, lévén, hogy más módon elkerülhetetlen a konfliktus rendezés.
A sötét oldal hívó szavára igent mondó Becky Lynch megújult mentalitással fogja ostromolni a hétszeres bajnok, s a kékeknél jelenleg is címvédő Charlotte Flairt. A kvalitások itt is adottak egy kiváló játszmához.
Ronda Rousey is képviselteti majd a bajnokok táborát, amikor is visszavágót ad a trónfosztott Alexa Blissnek.
Braun Strowman a PPV-n lépteti érvénybe Money in the Bank szerződését, amellyel kihívja majd a Universal bajnok Roman Reignst. A háború színtere itt is a Cella lesz, vagyis borítékolható, hogy kő-kövön nem marad majd.

Alighogy véget ér a HIAC, már készülhetünk is Melbournre. Október 6-án egy világrengető PPV-vel jelentkezik a szervezet Ausztráliából. A 80.000 néző előtt megrendezésre kerülő Super Show-Downra van előjegyezve The Undertaker és Triple H utolsó gigászi ütközete, de láthatjuk majd a visszatérő John Cenát, valamint nem utolsó sorban a Shieldet is a két roster legjobbjaival karöltve.

Októberben duplán kapjuk a dózist, hisz nem szabad megfeledkezni a 28-án esedékes Evolution ‘All Women PPV’-ről. A RAW, SmackDown LIVE, valamint NXT rosterek mellett legendás alakok is csizmát húznak majd a történelmi eseményen. Terítékre kerül mindhárom brand Women’s bajnoki címe, de látni fogjuk a Mae Young Classic döntőjét, illetőleg olyan mérkőzéseket, mint például Alexa Bliss és Trish Stratus, vagy épp Lita és Mickie James találkozója.

Ha november, akkor Survivor Series. Los Angeles mint helyszín már önmagában is garantálja a monumentális rendezvényt, hát még a gála, amely a Brand Split nyomán tényleg egyfajta Bragging Rightsként funkcionált az elmúlt két évben.

Decemberben a TLC vagy a Clash of Champions jöhet, onnantól pedig már csak egyetlen lépés választ majd el bennünket 2019 januárjától, amely a WrestleMania-szezon kezdetének köszönhetően járatja csúcsra a WWE Univerzumot.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s