Rossz időben és ütemben a jó helyen! Megverheti-e Braun Strowman Roman Reignst a Hell In A Cellen?

Ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, igazából nem sok minden szól amellett, hogy igen.

Ettől függetlenül, idén bőven volt már lehetőségünk megtanulni, hogy nincs papírforma, vagy kőbe vésett eredmény. Ebből kiindulva tehát háromesélyesnek kell jóváhagynunk a jövő vasárnapi PPV – minden bizonnyal – főeseményét.

Aligha szorul bemutatásra a szóban forgó rivalizálás. 2017-ben az év viszályát tették le az asztalra, miközben 7-8 hónapon át nyüstölték egymást kisebb-nagyobb megszakításokkal. Bár a mérleget tekintve 4:2 Strowman javára, mégsem mondhatjuk, hogy favoritja a közelgő háborúnak. Hogyan lehet ez? Elevenítsük fel történelmüket a válaszhoz!

FastLane
Tavaly márciusban találkoztak először éles körülmények között. A FastLane-re vezették ki a januárban szított tüzet, amely bizony gigászi összecsapást eredményezett. Braun Strowman heteken át dominálta Roman Reignst, és az ominózus csata során is neki állt a zászló, ám elkövetett egy sorsdöntő hibát. A sarok tetejéről akarta kilapítani Reignst, aki kitért a manőver elől, majd a Spearrel rövidre zárta a dolgokat. Strowman ezzel a veretlenségét is elveszítette.

Payback
A WrestleMania-n másban voltak érdekeltek, azonban utána rögtön folytatták a csatározást. Strowman soha addig nem látott módon intézte el Reignst, aki ennek következtében erősen viharvert állapotban érkezett meg a Paybackre. Minden tőle telhetőt megtett, de Strowman átgázolt rajta jelenében.

Great Balls of Fire
Roman vissza tudott vágni menet közben, legalábbis így festették le nekünk azt, hogy Braunra miatta vár hosszabb kihagyás. A Monster Among Men nyáron állhatott újra munkába, s ki másnak ehetett volna neki… A Great Balls of Fire-n egy mentőautós meccsen csaptak össze. Roman zsebben érezhette a győzelmet, de a Spearre való törekvése nyomán fejest ugrott a mentőbe. Braun Strowman ezt is megnyerte – igaz utána megint ellátták a baját.

RAW, Last Man Standing
A negyedik Big Match alkotásukra a SummerSlam felé vezető úton kerítettek sort – ha nem csalnak az emlékeim. A Spear ismét hathatósnak tűnt, de a semmiből felbukkanó Samoa Joe elaltatta Romant – elszakítva tőle a győzelem lehetőségét. Strowman az utolsó pillanatban talpra állt, és harmadszor is jobbnak bizonyult.

RAW, Steel Cage
Tavaly ősszel a Shield egyesülését követően volt egy találkájuk a rácsok között. Roman számításaiba ekkor is hiba csúszott, köszönhetően Kane-nek, aki visszatérésével Strowman javára billentette a mérleg nyelvét.

Elimination Chamber
Ugyan nem egy az egyben zajlott, mégis ők meccselték le a végén egymás között a kihívói kérdést. A kalitkában Reigns nevetett utoljára, jóllehet cseppet sem volt könnyű dolga a társak által már megpuhított Strowmannel szemben.

Szembetűnő tehát, hogy Braun Strowman még sosem tudta fair körülmények és feltételek között legyőzni Roman Reignst – tussal vagy feladással. Ez pedig megkerülhetetlen, hisz jövő vasárnaphoz szüksége lesz valamelyikre ahhoz, hogy Universal bajnok váljon belőle.

Hell in a Cell. Braun Strowman számára ismeretlen terepet képez az ördögi építmény, ellenben Roman Reignsszel, aki 2015-ben és 2016-ban egyaránt sikerrel vívta az osztályrészül kiszabott ütközetet – előbb Bray Wyatt, majd Rusev ellen. Méltó színtér lesz adott az újabb gigantikus összecsapáshoz, és biztosak lehetünk benne, hogy egetrengető lesz. A színvonal mindenképp kárpótolhatja majd a Strowman-szimpatizánsokat abban az esetben ha kedvencük vesztesen távozik a gáláról. Strowman mindent egy lapra tett, tekintve, hogy a Money in the Bank táskáját fogja beváltani a cél érdekében. Agyafúrt terve, reményei szerint kizárja a Shield potenciális beavatkozását, na de szüksége van-e Roman Reignsnek a Shieldre ahhoz, hogy lenyomja nemezisét – megvédve ezzel a címet, amelyért oly sok viszontagságon ment keresztül?!

Idestova egy esztendeje követeli már a WWE Univerzum nagyrésze, hogy Braun Strowman megkapja a Universal övet. A SummerSlam és No Mercy után éppenséggel minden további nélkül jelenthetne áttörést a Hell In A Cell, csakhát itt van a már említett viszontagság Roman oldaláról. Azért verte volna meg Lesnart, hogy aztán egy hónapnyi futást se kapjon? Talán más volna a leányzó fekvése, ha most úgy járnánk körbe a témát, hogy Reigns a WrestleMania óta címvédő. Így viszont, irreálisnak tűnik, hogy levegyék róla az övet – dacára annak, hogy Strowman ténylegesen rászolgált és megilletné őt.

A mérkőzés leendő befejezése igencsak képlékeny, bár kifizetődőbb lehet ha a tiszta Reigns-győzelem helyett inkább valami No Contestre mennek rá a Cella adottságai mentén. Azt mondjuk nem tudom, hogy ez esetben is elvesztené-e a táskát Strowman, hisz – ha mindez igaz – még egyetlen MITB-beváltás sem zárult döntetlennel.

4 című bejegyzés “Rossz időben és ütemben a jó helyen! Megverheti-e Braun Strowman Roman Reignst a Hell In A Cellen?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “Ettől függetlenül, idén bőven volt már lehetőségünk megtanulni, hogy nincs papírforma, vagy kőbe vésett eredmény”
  Hát most van.
  Bármennyire is szeretik meglépni a váratlant (már amikor), de ez esetben kizártnak tartom, hogy braun jöjjön ki győztesen.
  Egyszerűen nincs az az Isten, hogy azok után, hogy enni időt áldoztak arra, hogy roman bajnok legyen, ilyen hamar levegyék róla az övet.
  Bármennyire is megérdemelné braun, megint rossz helyen van rossz időben, és még a táskát is bukni fogja.
  Ezért tényleg kár volt nekiadni.
  Mára elérkeztünk oda, hogy a táska nem jelent semmit.
  Pár éve még ha táskád volt, az már olyan volt, mintha bajnok lennél, most meg ott vagyunk, hogy cena, sandow és corbin után, braunnak is elcseszik a beváltását.
  Merthogy bajnok nem lesz az biztos, a “legjobb” eset tényleg az lenne ha nem születne végeredmény és visszakapná a táskát, de valószínűbb, hogy roman átverekszi magát valahogy, és ketrec ide vagy oda, valószínű, hogy a shield bezavar valahogy.
  Na mindegy, mindenesetre várós lesz az egyszer biztos.

  Kedvelés

 2. Mi mindent bevetnek hogy Reignst megkedveljék de szerintem jó nagy bukta lesz. Jobban örülnék ha Dean elárulná Reginst sokkal érdekesebb lenne.

  Kedvelés

 3. Mi lenne, ha számításba vennénk azt is, hogy Dean segítene Braunnak, ezzel heel turnt véve? Tudom, hogy hülyeség, de érdekes lenne.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s