Chris Jericho és az All In gála és vajon mit szólt ehhez a WWE?

Chris Jericho nem kevés embert lepett meg azzal, hogy megjelent az All In gálán, majd földbe tiporta Kenny Omega-t. Annyi biztos, hogy ez egy olyan megjelenés volt, amit a WWE szeretett volna elkerülni!

A PW Insider Elite adásán arról számoltak be, miszerint Jericho ezzel azt akarta megmutatni, hogy bárhol, bármikor megjelenhet, ha neki éppen úgy adódik kedve. Ám ezzel egyidejűleg nem csak a rajongóknak okozott hatalmas meglepetést, hanem magának a WWE-nek is.

Első sorban azért jelent meg az All In-en, mert kifejezetten jó a kapcsolata  Kenny Omega-val, és a Buck-szal. Jövő hónapban pedig érkezik a Jericho Cruise, ezzel pedig szép okosan reklámozta azt. Felhajtást kerített Omega és a Bucks körül, most pedig már mindenki arról beszél, hogy mit is tartogat a jövő számára.

Viszont jó eséllyel a WWE sem tudott Jericho terveiről, de mivel nincs érvényes szerződése Vince-nél nem tehettek ellene semmit. Ha nem tetszene a WWE-nek amit csinál, akkor egy zsíros szerződéssel elejét vehetnék az ilyen meglepetéseknek. Jericho aztán pedig eldönthetné, hogy akarja-e az effajta kötöttséget vagy pedig nem.

Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy Y2J még mindig az IWGP Intercontinental Champion így nem mostanában szabadul az NJPW kötelékeiből. Viszont szerződése sincs a szervezettel, és teljes mértékben kiélvezi az ez által nyújtott szabadságot.

Jericho a Fozzy és a pankráció mellett egy Travel Channel TV show-t is futat. A jelenlegi megterheltsége mellett még éveket spórolhat a pankráció szerelmeseinek, hiszen a szervezet nincs széthajtva. Jelenleg bármihez kezdhet, amihez szeretne, és ha ez nem tetszik a WWE-nek, akkor bizony mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

7 című bejegyzés “Chris Jericho és az All In gála és vajon mit szólt ehhez a WWE?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Jól csinálja, csak így tovább.Nagyon megy neki mostanában, na meg az a hajós buli és a meccsek…. remélem lesz tv belőle valamikor.

    Kedvelés

  2. Bírom a csávót, nagyon jól csinálja. Megpukkasztja Vince-éket, de közbe meg élvezi is amit csinál. Tök milyen zsíros az a szerződés, szerintem marhára bejön neki, hogy ilyen szabadon mozoghat. 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s