RAW Előzetes, szeptember 10. – Megváltozott szemlélet

Már csak hat napra vagyunk az ősz-indító Hell In A Cell PPV-től.

A részrehajló kordinátor!
A flagship show ideiglenes GM-e, Baron Corbin, egyelőre a legcsekélyebb megbánást sem tanusítja arra, hogy több meghatározó Szupersztárt is ledózeroltak az irányítása alatt. Angle távollétében nincs aki zabolázza Corbint, s mivel Stephanie McMahon sem a tisztességes bánásmód zászlóvivíóje – nehéz elképzelni, hogy bármi is változna rövidtávon. Hacsak..

Megsebzett vérebek!
Hacsak nem áll újfent a csorda élére hathatósan a Shield. Múlt héten jelentőségteljes verést szabtak rájuk, ráadásul a túlerő túlerejével. A Shieldet ismerve ennek ma éjjel következményei lehetnek, így újkeletű riválisaiknak nem kecsegtet sok jóval az éjszaka – feltéve, hogy Zigglerék képesek lesznek egy lépéssel előttük járni.

Váratlan támadás!
Kevin Owens, két hete a félig-meddig hazai közönsége előtt mondott fel a WWE-nek. Hét nappal később azonban visszatért, méghozzá Bobby Lashley kárára. Kérdés, mennyiben szólt ez a támadás annak, hogy Sami Zayn kiesése Lashley számlájára írandó.

Game on!
Triple H is visszatér, hisz Undertaker múlt héten őt is kóstolgatta Michaels mellett. Taker új alapokra helyezte a közelgő Last Time Evert, amely Hunternál eddig biztosan a nosztalgiáról szólt. Eddig.. A személyes töltet adott, így kíváncsian várjuk The Game szavait az HBK-Taker szegmens margójára. Nem szabad megfeledkezni Mick Foleyról sem, aki egyrészt szintén hivatalos a RAW-ra, másrészt mindkét főszereplővel komoly történelemmel bír.

Eldöntendő kérdések!
A Shielddel középpontban zajló többfrontos háború egyelőre hézagokat generált a HIAC-kártyára. Nem tudni lesz-e RAW Tag Team bajnoki övmeccse Ziggleréknek, valamint Interkontinentális címvédése Seth Rollinsnak. Ma éjjel bizonyára megkapjuk majd a válaszokat.

Az adás összefoglalója, múlt héthez hasonlóan szerdára várható!

Egy gondolat a(z) “RAW Előzetes, szeptember 10. – Megváltozott szemlélet” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s