Hogan – Az NWO megölné a Shield-et!

Hulk Hogan, Kevin Nash, és Scott Hall úgy tűnik ismét életre keltik az NWO-t és a legtöbben már az ellenfelüket is megtalálták.

Amikor Hulk Hogan-t arról faggatták mi is történne akkor, ha szemtől szembe kerülnének a The Shield-del a Huklster-t egyáltalán nem hatotta meg Roman Reigns, Seth Rollins, vagy Deam Ambrose tagsága.

Elmondása szerint már bő 20 év telt el és az emberek még mindig az NWO-ról beszélnek. és ezért van szükség arra, hogy a trió visszatérjen.

A Shield-ről pedig szimplán csak ennyit tudott mondani, amivel egyértelművé tette, nem jelentene problémát számukra a csapat.

„Megölnénk őket, szó szerint legyilkolnánk őket!”

Természetesen elég alacsony az esélye annak, hogy megkapjuk a Reigns, Rollins, és Ambrose vs Hogan, Hall, és Nash mérkőzést, aminek ugye érthető okai vannak. Nash térde talán még a ring felé úton megsérülne. De ennek ellenére Hogan teljes mértékben megbízik a csapata ütőerejébe, ami még ennyi idő után is csodálatra méltó.

10 című bejegyzés “Hogan – Az NWO megölné a Shield-et!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Mondjuk Hogant és a természetét ismerve nem maradna lenne 3-ig.
  Talán az egyetlen párharc, fantasy vagy bármilyen értelemben amiben Roman mögé állnék én is, ha Hogannel kerülne szembe.

  Kedvelés

  1. Szerintem senki. Nagyon fel kell futtatni oket. Az osszes letezo RAW ovet oda kell adni nekik. Nyejen Dean es Rollins TT ovet, legyen Rollinsnal ketto cim is. Persze nem orokre, de jol, nagyon jol fel kell futtatni oket, hogy a leheto legnagyobbat szoljon az arulas! Es szerintem, bar tudom ez a vilagtol elrugaszkodott, Reignsnek kellene azt elkovetnie.

   Kedvelés

  1. Azt tudod hogy ilyenkor nem a mostani magukra gondolnak? Szerinted Hogan komolyan arra gondolt hogy igy 65 evesen “meg olnek” a shieldet😂. Ugyan az evolution nem birt veluk pedig ott hunter meg batista is kb 46 evesek voltak orton meg 35 talan.Az ilyen beszelgeteseket nem kell komolyan venni sot szerintem es ez sajat velemeny a fiatal nwo sem birna a shieldel talan a dx tudna de meg ok sem biztos egyetlen csapat van akik kepesek lennenek megverni oket az pedig a bullet club.

   Kedvelés

    1. Hat igazabol a wrestling tortenelem legnagyobb teameit irtam le en sem tudok donteni de meg neznem mind harom team ellen a shieldet.

     Kedvelés

   1. Bullet kicsit többen vannak, de most melyik ágára gondolsz? A most kiváltakra,vagy az ELITE-re 😀 😀 😉

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s