Amiért idén sem rendeznek női meccset a Cellában

Pillanatnyilag kilenc találkozó alkotja a vasárnapi Hell In A Cell PPV programját. 

Ezek közül kettőre kerül majd sor az ördögi építményben.

Mike Johnson a PWInsider Elite Audio alatt indokolt, miközben rákérdeztek nála, hogy miért nem a Cellában csap össze Becky és Charlotte.

Vince egyet sem akart a lányokkal, pusztán ezért. Inkább a Hardy vs. Ortont részesítette előnyben ilyen körülmények között.

Először – és mindezidáig utoljára – két éve rendeztek női mérkőzést a Cellában. Akkor Charlotte Flair szerezte vissza a RAW Women’s Championshipet Sasha Bankstől. A csata számos kritikát kapott akkoriban, így talán ez az egyik oka, hogy a szervezet mellőzik a lebonyolítást.

8 című bejegyzés “Amiért idén sem rendeznek női meccset a Cellában” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Simán lehetne a PPV-k neve ennyi is : PPV November , August. Emlékszem pár éve (1,2) volt egy olyan,talán TLC amiben egy azaz egy db meccs volt a PPV nevére utalva. A többi sima egyszerű meccstípus.

  Kedvelés

 2. Szánalom, az ember elvárná, hogy legalább ilyenkor minden meccs cellán belül legyen. Nagyon durván a mennyiségre mennek a minőség helyett a PPV-ken.

  Az Evolution PPV is ezért szar, mennyi meccshez is van ott sztori írva eddig? 1-hez 2-höz? A többi meccs meg csak ilyen random összedobált veteránokkal van. Csodálkoznak, hogy nem fogy a jegy?

  Kedvelés

  1. el kéne engedni a gimmick ppv-ket
   sokkal értékesebb lenne 1 hell is a cell meccs ha tényleg egy komoly sztori vége lenne mint így hogy 3 jön egymás után és ráadásul nem is zár le semmit

   Kedvelés

 3. Az még hagyján, hogy idén kihagyták a lányokat, de még a wwe legdicsőbb címe sem kerülhetett be a ketrecbe…
  Mikor is volt utoljára hiac wwe bajnoki meccs?
  Már meg sem tudom mondani.
  Pedig most tényleg minden adott lett volna hozzá.

  Kedvelés

  1. Azt vettem észre, hogy ezeknek a PPV-knek semmi értelme már. 10-en akárhány meccsből (te jó Isten, kell ez nekünk?) általáb 2-3 ami az adott PPV szabályrendszere szerint müködik. A többi meg nesze itt van. Simán jobb lenne, hogy csak 5-6 meccs lenne és azok mind cellában lennének. Minek kell minden szar feudból PPV meccset kreálni, inkább zárják le egy RAW meccsen a legtöbbet, úgy még a RAW-ot is lenne értelme nézni.

   Kedvelés

 4. Miért most ilyen logika szerint a heti raw vagy akár roman mennyi kritikát kap? Akkor most ezeket is hagyjuk vagy javítsuk ? Jaa persze hogy nem….Érdekes logika vince…..

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s