Shawn Michaels mérkőzést kaphat a Survivor Seriesre!!

Egyetlen lépésre a visszatéréstől minden idők egyik legnagyobbja. 

Shawn Michaels a 2010-es visszavonulása óta nem lépett ringbe mérkőzés formájában. Kisebb-nagyobb akciói voltak, de ezek egytől-egyig a hangulatnak szóltak.

A két héttel ezelőtti szegmense azonban vitán felül elindított valamit. The Undertaker a miérteket kérdőjelezte meg, miközben Shawn állást foglalt a Last Time Ever kapcsán.

A Ringsidenews által közzétett exkluzív információk értelmében, Shawn Michaels vendégbíró lesz az október 6-án esedékes Super Show-Downon. Emellett két potenciális mecccsben is szerepel a neve a Survivor Seriesre.
Egyrészt a The Undertaker elleni összecsapásra, másrészt egy tag team ütközetre, amelyben a Brothers of Destruction és a DX feszülnének egymásnak.

Jó döntés volna HBK részéről a visszatérés?!

7 című bejegyzés “Shawn Michaels mérkőzést kaphat a Survivor Seriesre!!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szerintem sincs sok értelme, jól döntött ő hogy 2010-ben visszavonult. Taker is szépen vissza kellett volna vonuljon 2012-be a Triple H elleni meccse után vagy ha már nem akkor 2014-be miután a Streak megszakadt, ehelyett folytatta, 2017-es WM-en main eventet kapott mert hogy visszavonul, úgy is tűnt hogy visszavonul és mégis visszatért idén is, tényleg lassan már tolókocsival megy a ringbe… Kane-t nagyon sajnálom fénykorában brutális volt, szinte mindenkit elsöpört az útjából, aztán miután a maszkját levette azóta nem volt a régi az utóbbi 5 évben pedig konkrétan egy jobbert csináltak belőle. A Corporate Kane is egy vicc volt, de mostanság már a maszkos Kane is az. a 90-es évek végén 2000-es évek elején ha feltűnt az emberekbe kb. beléfagyott a szar, most meg csak nevetnek rajta, mert mindenkivel megveretik, meg amúgy is már ő is 51 éves, be van lassulva rendesen, ezért kár visszatérjen, ő is 2013-2014 tájékán visszavonulhatott volna. Még Triple H az aki annyira nincs lerobbanva, de pár év és ő is le lesz. Ugyanakkor mi hiába mondjuk hogy kár Michaelsnek visszatérni, amit Takerrel lenyomtak a ringbe az nagyon úgy tűnt hogy lesz még egy meccsük, vagy 1v1-be vagy kiegészülve Triple H-el és Kane-el 2v2-be. Erre enged az is következtetni hogy Michaelsnek elég szép nagy karja lett, 2010-be messze nem volt ekkora. Nem hiszem hogy csak úgy elkezdene keményebben gyúrni 53 évesen ha nem szeretne visszatérni.

  Kedvelés

 2. A kedvencem Shawn Michaels ennek ellenére mégis azt mondom jobb lenne ha nem lépne már ringbe szépen lezárta a karrierjét és kész.

  Kedvelés

 3. Kanet én már nem nagyon akarom ring közelében látni. Minden egyes visszatérése számomra már illúzió romboló és szánalmas. Shawnt meg szerintem továbbra sem fogják tudni behúzni még egy meccsre…

  Kedvelés

 4. Nem értem.Minek??Taker meccsei is utóbbi 3 4 éve szörnyüek szenved..
  Teli van tehetséggekkel a WWE !!Jó storykat kellene írni s ennyi..

  Kedvelés

 5. Egyértelműen nem.
  Ő azon kevesek egyike, akik képesek voltak jókor kiszállni.
  Felesleges lenne, egy ilyen szép visszavonulást tönkretenni, egy visszatéréssel.
  Emberek, 53 éves… 😀
  Ennek a meccsnek valóban lenne értelme, ha most nem 2018 lenne, hanem 1998.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s