Még a TLC-n is együtt lehet a SHIELD

Azt már tudjuk, hogy a RAW after SummerSlamen látott egyesülés minimum a Super Showdown-ig tart majd. 

Egyre valószínűbb azonban, hogy mégtovább. Decemberben a San Jose-i SAP Center rendezi majd az esztendő utolsó PPV-jét, vagyis a TLC-t.

Főeseményként egy 6-Man Tag Team összcsapással csalogatják a rajongókat. Egyik oldalon természetesen a Shielddel, míg másikon a Dogs of Warral. Utóbbi formáció persze a Strowman-Ziggler-McIntyre trióra érvényes.

A két csapat hetek óta kerülgeti egymást, ám egyelőre még elmaradt az igazán komoly ütésváltás. A ma esti Hell In A Cellen megoszlanak majd a feladatok, hisz Strowmannak a világbajnok Reignsszel, Ziggleréknek pedig Rollins és Ambrose ellen kell bizonyítani.

Érdekesség, hogy ha valós az információ és tényleg ez lesz a gála Main Eventje – úgy idén talán már nem is látunk Universal övmeccset PPV körülmények között.

7 című bejegyzés “Még a TLC-n is együtt lehet a SHIELD” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ha valóban igaz és jól értelmezem akkor HIAC lesz az utolsó Universal öv meccs miatt. Hát akkor Reigns se lesz jobb mint Lesnar.

  Kedvelés

  1. Hát azért fontos különbség, hogy Reigns esetében a Shield miatt rendelik alá a címmeccseket. Valahogy meg kell oldaniuk, hisz kb az IC övvel ugyanez volna a helyzet.

   Kedvelés

   1. Hát sztem elég nagy meccs pazarlás az interkonti és főöv meccseket beáldozni hogy majd 3 v 3 meccseket menjenek…..mehetnek de akkor miért nem lehetne odaadni mondjuk eliasnak az ic övet illetve ha roman se fog címet védeni akkor azt is másnak adni mert most az összes öv a shield reunionnak van alárendelve és ez elég gáz…..

    Kedvelés

 2. már egyre valószínűbb hogy Strownam nem fogja be váltani a Táskát vagy Bukja de én arra gondolok hogy kifut az Időből és már nem fogja tudni beváltani majd
  tudom van még fél éve rá de valahogy nemtudom elképzelni hogy Ő jön és be váltja a táskát szerintem egyszerűen addig halasztják amíg érvényét veszti a Táska legalábbis én ezt csinálnám erre nem számítana senki sem.

  Kedvelés

  1. ömmm?
   A hell in a cellen fogja beváltani, konkrétan a táskáért cserébe kapta meg a meccset, ha úgy tetszik szólt mielőtt beváltja.
   Ugyan azt csinálja, mint legutóbb cena, vagy még jobb példa rá rob van dam, aki egy hardcore meccsre váltotta be.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s