WWE Hell in a Cell 2018. – Előzetes & Stream linkek

Jártunk mi már mindenfelé, most pedig megérkeztünk egyenesen a pokolba. Az eseménnyel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy igen ínyenc párosítások alakultak ki. Összesen 8 összecsapást láthatunk, ebből 1-et a felvezető műsorban -, és természetesen ez is címmérkőzés lesz.


KickOff Show – hétfő hajnal, 00:00

The New Day (c) vs. Rusev & Aiden English – SmackDown Tag Team Championship

A srácok először találkoznak címmérkőzés keretein belül így komolyan. Rusev és English menetelése példaértékű, a népszerűségükről nem is beszélve többet. Igazán kijárt már nekik az esély, szívem szerint remélem sikerrel is járnak és elhódítják a címeket az ötszörös tag team bajnokoktól.


Main Show – hétfő hajnal, 01:00

AJ Styles (c) vs. Samoa Joe – WWE Championsip

A csata amit még mai napig álommeccsként kezelnek. AJ immáron 313 napja hordja magánál a WWE legnemesebb címét, tavaly november óta komoly ellenfeleket kapott – ám mindig sikerrel jött ki a találkozókból. A következő párosítás már annál inkább személyesebb. Joe újra bekerült a main-event képbe és ismét esélyt kapott, ám nem tudni mit ér majd el vele. Ha a tényeket nézzük akkor nincs esélye a győzelemre, ha viszont azt hogy a WWE mindig húz valami váratlant – akkor igenis van esély. Szerény véleményem szerint (a szerk.-) egy kiváló és pokoli küzdelmet láthatunk közöttük, minden bizonnyal valami csavart eredménnyel amiben egyik karakter sem sérül.


Ronda Rousey (c) vs. Alexa Bliss – RAW Women’s Championship

Na. Itt komoly csavart láthatunk, sokak imádják – ám sokan már temetik is a UFC korábbi királynőjét. Én maradok a tényeknél – miszerint – Ronda elbukja a címet valakinek a beavatkozása miatt, ezt követően az októberben megrendezésre kerülő Evolution PPV-n egy háromfős csatát is láthatunk az övért Bliss, Ronda és Nikki Bella között.

Valljuk be, hogy kicsit unalmassá fajult a rivalizációjuk..


Randy Orton vs. Jeff Hardy – Hell in a Cell Match

POKOLI KÜZDELEMRE SZÁMÍTHATUNK! Randy váratlan heel turn-je megváltoztatott mindent, Jeff-et pedig ismerjük. Azt kell mondanom, hogy a ketrecben minden más lesz – kész pokol, de a győzelmet mégis a vipera fogja behúzni – hiába próbál majd meg mindent Jeff.


Charlotte Flair (c) vs. Becky Lynch – SmackDown Women’s Championship

Az egykoron legjobb barátnők egymás immáron egymás ellen a pokolban. Charlotte visszatérésével – egyben címnyerésével – már hivatalossá is vált a következő küzdelem, ami már nagyon érett és nagyon kellett. Becky mindeddig nagyon mélyen elvolt temetve, semmi pozitív esélyt nem láttunk a jövőjével kapcsolatban – de a helyzet most fordult.

Őszintén remélem, hogy a történelem első SmackDown Women’s bajnoka (Becky) sikerrel jár és elhódítja azt ami már nagyon régóta kijár neki!


Daniel Bryan & Brie Bella vs. The Miz & Maryse – Mixed Tag Team Match

Nem volt más, ezt muszáj volt. Kellett az attrakció, kellett a PPV-felhúzása illetve Mizzel és Bryannel is kellett kezdeni valamit a hosszas rivalizációjuk után. Tökéletes sztori áll egyébként a párosítás mögött, Brie visszatérése pedig hab volt a tortán. Véleményem szerint Bryanék behúzzák a győzelmet aztán hogy hogyan tovább… Hatalmas kérdés!


Dolph Ziggler & Drew McIntyre (c) vs. Seth Rollins & Dean Ambrose – RAW Tag Team Championship

Rendkívülien város a meccs, csak az őszintét bevallva; nem tudom hová tenni a csatát Rollins IC öve miatt. Az oké, hogy Ambrose visszatért és nagyon gyorsan kezdeni kellett valamit vele (tökéletes helyen van), ám ez így nem nagyon stimm. Az övek tökéletes helyen vannak, viszont sokkal inkább kérdéses itt is, hogy hogyan lesz ezután. Rengeteg lehetőség van a jövőre nézve (Rollins vs. Ambrose, Fatal 4-Way, Heel Turn-ök hada, stb.)…


ROMAN REIGNS VS. BRAUN STROWMAN – HELL IN A CELL MATCH, UNIVERSAL CHAMPIONSHIP (MICK FOLEY SPECIÁLIS VENDÉGBÍRÓ)

Elérkeztünk a főmérkőzéshez amit a legjobban vár mindenki, de nagyon sokan is félnek. Nagyon meglett fűszerezve a csata, leginkább Mick Foley szereplését nem tudjuk hová tenni – viszont ha épp emberi ésszel gondolkodunk akkor leszűrjük, hogy itt sem akarják egyik karaktert sem rombolni egy esetleges Foley beavatkozással, hibával. Ők ketten már megjárták a cellát, tehát nem ismeretlen számukra a hely, egész biztosan pokoli csatát látunk majd. Braun állta a szavát és feladta Money in the Bank táskáját erre az estére, tehát feltett mindent amije van – kérdés, hogy milyen eredmény születik. Nagyon nehéz kérdés ha Reigns múltjára gondolunk, hogy mennyi ideje akartak belőle Universal világbajnokot csinálni.. Rajongók százezrei várják azt, hogy a Monster Among Men a magasba emelje a világbajnoki címet – talán ez lesz az az este? Éjjel kiderül!


Ennyi lenne az Előzetesünk, reméljük tetszett és képbe kerültél – amennyiben lemaradtál az utóbbi időben! Lent találsz élő stream linkeket amik 01:00 órától lesznek aktívak, DE ne feledd hogy éjfél előtt érkezünk HD minőségű YouTube linkkel a felvezető műsorhoz!


ÉLŐ KÖZVETÍTÉS / STREAM LINKEK
WWE HELL IN A CELL 2018 KEZDÉS

[wpdevart_countdown text_for_day=”-” text_for_hour=”óra” text_for_minut=”perc” text_for_second=”másodperc” countdown_end_type=”time” end_date=”16-09-2018 23:59″ start_time=”1537116837″ end_time=”0,6,13″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s