RAW Előzetes, szeptember 17. – Undertaker színre lép

24 órával a Hell In A Cellt követően sem tágítunk Texam államból, hisz helyszínünk a Dallas-i American Airlines aréna lesz.

Félig-meddig a papírformát borítékolta a gála, de ettől még nem lesz ez kevésbé érdekfeszítő RAW. A legtöbb kíváncsiság persze a Fenomén érkezését övezi, de mindenképp javallott lesz figyelemmel követni a Universal öv tájékán bekövetkezett fejleményeket is.

#AndStill

Rowdy Ronda Rousey ha nehézkesen is, de csak megvédte a bajnoki címet Alexa Blisszel szemben. Jön a Super Show-Down, amelyen a Bella-ikrek oldalán kell majd bizonyítania. Addig is, lesz valaki, aki fel kívánja venni Rouseyval a versenyt? Gondolok itt Ember Moonra, vagy épp Sashára és Bayleyre.

Küldetés teljesítve!

Irgalmatlan nagy meccset láthattunk a Tag Team övekért. Seth Rollins és Dean Ambrose alulmaradtak ugyan a végletekig kiélezett csatában, de hamarosan lehetőségük nyílik a javításra. A szóban forgó négyes a főeseménybe is belekeveredett, látszólag minden különösebb ok nélkül. Rollins és Ziggler a Cella tetejéről zuhantak le, míg Ambrose-ék talán azóta is odafent hevernek. Vajon milyen fordulatot vesz a történet ma éjjel?

A reakció!

Undertaker újra jelenést tesz, hisz nem hagyhatja szó nélkül a Triple H szájából elhangzottakat. Vajon mit tartogat a Fenomén? Na és persze: meglepi őt Hunter, netán Shawn?

A felbőszült fenevad!

Brock Lesnar hazavágta a PPV főmeccsét, amely így No Contesttel ért véget. Reignst és Strowmant ismerve felváltva fognak Lesnarért esedezni, ám mindeközben a közelgő 6-Man Tag meccsre is figyelmet kell fordítaniuk. Braun Strowman különösen közveszélyesnek ígérkezik, hisz perpillanat se címe, se táskája. Utóbbit még visszakaphatja, de ettől persze a megbízott GM, Baron Corbin egyáltalán nem néz könnyű este elé.

2 című bejegyzés “RAW Előzetes, szeptember 17. – Undertaker színre lép” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nézzük a tényeket.
  Braun odaadta a táskát és a gong megszólalt.
  Tehát ez elvileg egy beváltás.
  Viszont mivel ez egy hiac meccs volt és nem született hivatalos eredmény…..
  50-50%
  Vagy visszaadják neki, vagy nem.
  Ha nem akkor nem tudom miért adták egyáltalán neki, ha meg igen, abból talán még valami jó is kisülhet, de ne kiabáljuk el.
  Mindenesetre volt már rá példa hogy ehhez hasonló történt, gondolok itt arra, mikor bryan marky henryn váltott.
  Ott is volt gong, a meccset is megnyerte, de teddy bejlentette, hogy mark nem volt harcképes állapotban így a beváltás érvénytelen.
  Mivel ez esetben nem született végeredmény, így ez sem feltétlenül hivatalos beváltás, tehát elvileg visszaadhatnák neki is.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s