WWE Hell in a Cell 2018. – Összefoglaló

Szó szerint megjártuk a poklot, az építményben és azon kívül is láttunk meglepetéseket és kiváló csatákat is. Hölgyeim és uraim, lássuk mi történt az éjjel!


Visszanézhető adás:


FIGYELEM! Amennyiben fent nem érhetőek el az adások letiltások miatt, abban az esetben kattints ide!


Kickoff

 


Main Show

Randy Orton vs. Jeff Hardy – Hell in a Cell Match

A csatában mindketten jól kezdtek, ám Randynél hamar kiborult az a bizonyos bili. Nagy fölénnyel vette át az irányítást, ám Jeff mindvégig kitartott és visszavágott ahogyan csak tudott. Swanton előtti melegítés, aztán jött az is de minden hiába. Előkerültek a játékszerek, leginkább a csavarhúzót emelnénk ki amivel a vipera tevékenykedett Jeff fülében. Orton még bírta de ellenfele már nagyon ki volt egy utolsó elvétett ugrást követően, a bíró véget vetett volna a küzdelemnek ám Orton nem engedte és kérte a hármas számolást!


Charlotte Flair (c) vs. Becky Lynch – SmackDown Women’s Championship

A lányok egyenlő küzdelmet produkáltak, villant minden amit csak látni akartunk ám még is hiányzott valami plusz.. Ez kivételével a kihívó rendkívül taktikusan játszotta ki egykori legjobb barátját, Charlotte karja már nem bírta tovább és ennek értelmében új bajnokot avattunk!


Dolph Ziggler & Drew McIntyre (c) vs. Seth Rollins & Dean Ambrose – RAW Tag Team Championship

Rögtön pörögni láttuk a srácokat. Adok-kapok szituáció, tényleg semmi kritikát nem tudunk a mérkőzést illetően. A végjátékra Rollinsék kifulladtak, egy egy meredek manőver még belefért a sarokból. Váratlan fordítás McIntyre részéről ami egyúttal a győzelmüket is jelentette, sikeres címvédés.

Rég láttunk ilyen színvonalas RAW Tag Team mérkőzést..


AJ Styles (c) vs. Samoa Joe – WWE Championship

Elérkeztünk az egyik főeseményhez. Joe szépen taktikázott és földre tudta vinni hamar a bajnokot aki mindent megpróbált (Clash, Forearm) de minden hiába volt. A Clutch segítségével földre került AJ, a meccs pedig véget ért.. VOLNA! Joe már elbízta magát, ám győztesként továbbra is AJ-t nevezik. Joe váltig állítja, hogy a bajnok kopogott – feladta a küzdelmet, de úgy tűnik mégsem. A kamerák szerint valóban Joe a győztes, de már teljesen mindegy, az eredményen nem változtat.

A Samoai teljesen kiakad.


Daniel Bryan & Brie Bella vs. The Miz & Maryse – Mixed Tag Team Match

Borzalmas mérkőzés véleményem szerint, a győzelmet Mizék zsebelték be.


Ronda Rousey (c) vs. Alexa Bliss – RAW Women’s Championship

A küzdelem rövidre sikerült amiben egy papírforma címvédést láthattunk, de legalább debütált Ronda új mozdulata. Érdekesen követjük hogyan tovább Bliss kisasszony számára.


Roman Reigns vs. Braun Strowman – Universal Championship (Hell in a Cell Match)

FŐESEMÉNY. A ketrecbe hamar belépnek és egy rövid szócsatát és dobálózást követően egymásnak is látnak.. Természetesen a játékszerek is hamar előkerülnek, székek és asztalok hada. Villan a Spear és a Running Powerslam is, ám győztes egyelőre nincs.

Folytatódik a küzdelem, ám felbukkan Ziggler, McIntyre, Rollins és Ambrose is. Csépelni kezdik egymást, a cella körül és a cella TETEJÉN is.. Mire mindenki kifeküdt…… MEGÉRKEZETT BROOOOCCK LESNAAAAAAAR Paul Heyman kíséretében. Az aréna felrobban, de én is. Lesnar a ketrecbe menetel és mindkét félt kifekteti miközben Mr. Heyman elintézi Foleyt, a meccs végeredménye pedig NO CONTEST.

Dráma, hihetetlen. Brock Lesnar tehát hivatalosan is visszatért és nem kérdés, hogy miért.. Reignsnek fel kell kötni a gatyát!


 

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s