SmackDown LIVE Előzetes, szeptember 18. – Elvarratlan szálak

Túl a Hell In A Cell PPV megpróbáltatásain, a kékek legjobbjai is igyekeznek majd célkeresztbe venni a Super Show-Downt. 

Terítéken a United States öv!

Shinsuke Nakamurának ezúttal nem kell tétlenkedni, köszönhetően Paige-nek, aki címmeccset írt ki a japán számára. Nakamura aktuális ellenfele az a Rusev lesz, akit a múltban már több ízben is legyőzött.

Deleted Enigma!

Randy Orton szadisztikusabb volt, mint valaha, ez pedig nagyban hozzájárult ahhoz, hogy legyőzte Jeff Hardyt a Hell In A Cellen. Vajon kit helyez legközelebb ostrom alá a Vipera? Ne feledjük: azt ígérte, hogy elszámoltatja az összes közönségkedvencet.

2:0!

Daniel Bryannek ezúttal sem jött össze, jóllehet legalább a mérkőzés nagyrészében levezethette a dühét Mizen. Maryse megszerezte maguknak a győzelmet, így Danielnek továbbra sem lehet nyugta. Tényleg Miz a jobb kettejük közül? A Super Show Down újra összecsapnak majd egy az egyben, a tét pedig minden eddiginél nagyobb, tekintve, hogy a győztes WWE Championship meccsel gazdagodik.

Ő megmondta!

Nem kérdez, csak fogja magát és megszerzi. Becky Lynch detronizálni tudta Charlotte Flair hetedik bajnokságát. Az Irish Lass Kicker két év elteltével emelhette ismét magasba a címet, de nem lehet nyugta, hisz hamarosan visszavágót ad Flairnak.

Amit a bíró nem lát, olyan, mintha meg sem történt volna!

Samoa Joe feladásra kényszerítette AJ Stylest, a spori viszont nem látta s így mindeközben leszámolta a hármat a tushelyzetben AJ javára. Joe hiába követelte a felülbírálatot, csak egy harmadik meccsel szúrta ki a szemét Paige.
AJ Stylesnak ezt leszámítva sem leht nyugta, ugyanis meg kell mérkőznie Andrade “Cien” Almasszal. A mexikói pár hete már majdnem elcsípte AJ-t, így ma éjjel bizonyára mindent meg fog tenni a siker érdekében.

Egy gondolat a(z) “SmackDown LIVE Előzetes, szeptember 18. – Elvarratlan szálak” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s