WWE RAW 2018. szeptember 17. – Összefoglaló

Egy nappal a drámai este után Dallasból jelentkezett a vörösek adása.


 

 


 Amennyiben a videók letiltás miatt nem indulnak el, kattints ide.


Roman Reigns érkezik nyitja az adást, mikrofont ragad majd a tegnap estéről kezd el beszélni ami véleménye szerint eléggé durvára sikeredett és egyáltalán nem így tervezte.. Lesnart hozza fel, hogy továbbra is gyáva ember mert csak akkor mert támadni amikor ő tehetetlen volt. A visszavágóra joga van, de nem így. Braun Strowman is megérkezik és természetesen ő is egy visszavágót szeretne, valamint szintén dühös Brock Lesnarra, de egyben Reigns köszönetet mondhat a Beastnek mivel ha ő nincs akkor már nem a Big Dog vállán pihenne a világbajnoki cím. Ez volt a második eset, de harmadjára már nem lesz lehetősége Lesnarnak mert levadássza.

Corbin is tiszteletét teszi és rögtön azzal kezdi, hogy nála nincs dühösebb ember jelenleg. Mindeddig Stephanie McMahonnel beszélt, hogy hogyan lehetne megoldani e problémát és végül a döntés az, hogy Reigns egy Triple Threat meccs során kényszerül megvédeni az övet november 2-án, ugyanis a WWE visszatért Szaúd-Arábiába!

Paul Heyman érkezik utolsóként és ügyfelét dicséri, hogy mekkora ember is valójában. Brock Lesnar azért fog elutazni Szaúd-Arábiába, hogy visszaszerezze a Universal világbajnoki címet!

Mikor már lenyugodtak a kedélyek akkor Baron Corbin bejelenti, hogy Reignsnek ma éjjel terítékre kell tennie a címét… ELLENE!


Drew McIntyre vs. Dean Ambrose

 

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s