BREAKING: Rey Mysterio aláírhatott a WWE-hez!

Hazatér a 619 atyja! 

Év eleje óta érik már Rey Mysterio visszatérése. A mexikóiak legendája a Royal- és a Greatest Royal Rumble-n tett jelenést, ezután pedig majdhogynem biztosan aláírt volna hosszabb távra ha nem éri őt egy sérülés, amely ellehetetlenítette a WrestleMania-szezonban.

Azóta több ízben is fellépett a New Japan Wrestlingnél.

A PWInsider tájékoztatása szerint, Mysterio két éves szerződést írt alá nemrég a WWE-vel és már csak a bevetésre vár. 2015-ben 13 esztendőt követően hagyta el a szervezetet, s fordult meg a független piac mellett az AAA-ben, vagy épp a Lucha Undergroundban.

Idén a WWE 2K19-hez is a nevét adja, hisz Ronda Rousey mellett előrendelhető karakter lesz. Ez a fajta státusz a játékban, az elmúlt években már olyan legendák visszatéréséhez vezetett, mint Sting és Goldberg.

Nemrég felröppent egy pletyka, amely egyrészt azt taglalta, hogy a WWE mindenképp fel szeretné vonultatni Reyt még a játék kiadása előtt, másrészt a Survivor Seriesen szerepet szánnának neki a “War of Stables” névre keresztelt tag team összecsapásban. Ebben, állítólag két – WWE-n kívüli – honfitársával vett volna részt.

9 című bejegyzés “BREAKING: Rey Mysterio aláírhatott a WWE-hez!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Rejlik emögött valami tudatosság, vagy csak arra vársz, hogy valaki megkérdezze minek csinálod? Gondoltam rákérdezek, így kb a századik után.

   Kedvelés

   1. Köszönöm a kérdést!
    Semmi rosszindulat nincs eme “hozzászólásaimban”, csupán kíváncsi vagyok, hogy a kommentelők az ignorálás helyett mennyire képesek belekötni egyetlen kis pontba, hogy a nem létező feszültséget megteremtsék.
    Még néhány napig, max 1 hétig (hacsak addig ki nem leszek innen b@szva) kísérletezek ezekkel a bosszantónak tűnő, de önuralommal rendelkező emberek számára jelentéktelen kommentekkel, utána abbahagyom.

    Kedvelés

     1. Nekem bajom nincs vele csak amikor latom hogy valamelyik uj hirnel 1 comment van en meg meg nezem hogy mi es a kis . van ott elfog a rohoges😅

      Kedvelés

     2. Hosszútávon nem lesz nyerő. Most voltaképp magad vallottad be, hogy csak veszekedést akarsz generálni. Fogalmam sincs, mire jó ez, minek kell kötöszködni a másikkal. Volt már ilyen a múltban mások által, nem egyszer és nem is kétszer. Elég rég vagy itt, biztosan tudod mi lett azokkal az illetőkkel. Itt van egy hellyel-közzel aktív – sőt a legaktívabb – webes közösség, s cseppet sem szeretném azt látni, hogy valaki ezt megpróbálja szétrobbantani csak mert olyanja van. Nem ezért rakok melót az oldalba. Nem az irányomba tiszteletlenség, hanem az oldal és a közösség felé – legyenek is az utóbbi egyes tagjai neked bármennyire is zavaróak.

      Kedvelés

     3. Ahh..én mindig csak azt hittem valami technikai gondod van. A kísérlet maga egyébként érdekes, de ennyire nem unatkozhatsz, hogx ilyen formàban ezt kitaláld és erre folyamodj >< Nemàr..:3

      Kedvelés

     4. Szóval igazam lett, mostantól nem lesz pont a cikkek alatt. Úgy tűnik, hogy az emberek a legkisebb dolgokba is képesek belekötni, és ez szomorú.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s