WWE SmackDown LIVE 2018. szeptember 18. – Összefoglaló

A vasárnap estét követően érkezett a kékek legújabb adásának epizódja.Nem meglepő módon The Miz nyitja az adást, rögtön indul a Miz TV. A Moneymaker köszönt bennünket szokásosan, ezt követően Daniel Bryanről kezd beszélni. Mint mondja; immáron kétszer is legyőzte őt, most is bebizonyította hogy nincsenek egyenlő szinten. Október 6-án ismét egymás ellen fognak harcolni, a tét pedig egy WWE Bajnoki címmérkőzés lesz az aktuális bajnokkal szemben – legyen ez AJ Styles vagy épp Samoa Joe. Többet nem kíván erről beszélni, fogadjuk szeretettel vendégét, Maryse-t.

Maryse olyan érdekes dolgot nem igazán mondott, annyiban biztos hogy ez az utolsó estéje a SmackDown LIVE-on valamint őt megváltoztatta az anyaság, nem úgy mint Brie Bellát. Legjobb érzés volt legyőzni. The Miz bunyót akar, ezért ki is hívja Bryant. Az érintett megérkezik, a bunyó megindul viszont Maryse kerül földre. A kisember ledöbbent, nem ezt akarta és aggódva figyeli a Maryse-t segítő úriembereket.. A hölgy hirtelen feltoppan, Miz pedig érkezne hátulról de Bryan időben kapcsol és ő jön ki jól a dologból!


Kofi Kingston vs. Cesaro

Először egy kis beszélgetés, ezt követően felpörögtek az események. Cesaro nagyban uralta a mérkőzést, Kofinak pár jó mozdulása volt de ez sem ért semmit, a Svájci zsebelte be a győzelmet.


Randy Orton tart egy kis magánakciót amikor berobban a produceri szobába és arra kéri az egyik urat, hogy játssza vissza a vasárnapi jelenetet amit Jeff-el tett. A vipera biztosít minket, hogy ez semmi ahhoz képest amit a következő célpont fog kapni.


Shinsuke Nakamura (c) vs. Rusev – United States Championship

Fontos megjegyezni mindenekelőtt, hogy a csata előtt kisebb balhé alakult ki Rusev és Aiden English körül a vasárnap miatt!

Rusev jól kezdett, de hamar felülkerekedett rajta a bajnok. Ezt követte egy kis adok-kapok szituáció ami végül Nakamurát juttatta előnybe. Rusev már a zsebében érezte a győzelmet, aztán viszont saját társa, Aiden zavart be a mérkőzésbe – HOPP, Nakamura érkezett hátulról és egy átfordításnak köszönhetően megvédte bajnoki címét.

Nincs ünneplés, Aiden megtámadta Rusevet aztán pedig Boldog Rusev Day-t kívánt mindenkinek!


AJ Styles dob egy rövid interjút mondván, hogy továbbra is ő a WWE Világbajnok. Nem meglepő ez, Ausztráliában is ezt fogja csinálni; címet véd. Nincs kiszámolás sem DQ, a győzelem érdekében mindent!


AJ Styles vs. Andrade “Cien” Almas

Almas még a mérkőzés előtt megtámadta Styles-t amire a bajnok csak kis idő elteltével tudott válaszolni. Nem csalódtunk, hasonló volt az első találkozójukhoz; tele akciókkal, folyamatos pörgés és adok-kapok szituáció. Styles hirtelen hozta a Styles Clash-t, ezt követően megnyerte a küzdelmet.

Joe érkezett és támadott, azonban Styles most jól reagált és elüldözte a kihívót.


Asuka vs. Billie Kay

Papírforma győzelem Asukától.


A ringben Paige és az újdonsült SmackDown Women’s bajnok, Becky Lynch! Kis beszélgetés kezdődik, majd Becky átveszi a címet a WWE Univerzum pedig a “Megérdemled” skandálásba kezd.

Becky – mint mondja – két év kellett hozzá, hogy újra a csúcson legyen; de megcsinálta. Most már nem kell aggódnia, hogy nem kerül semmilyen poszterre és semmilyen magazinra, sőt most már a reggeli műsorokból is róla fognak beszélni. Visszajutott oda ahová tartozik, ez már az ő műsora. Neki nincs szüksége arra, hogy a divízió körbeállja a ringet csak Charlotte Flairt akarja most rögtön, kíváncsi valamire.

Megérkezik a Flair-lány és hamar biztosítja Paige-et, hogy nem bunyózni jött. A tiszteletet adja meg Beckynek ami a SummerSlam-en fordítva nem igazán ment. Charlotte elismeri, hogy Becky volt jobb vasárnap – azonban október 6-án élni fog a visszavágóval és visszaszerzi azt ami Beckynek két évbe tellett megszerezni.

Becky azt szeretné ha Charlotte elismerné hivatalosan is , ezért emelje magasba a kezét. A Flair-lány nem teszi meg. Jó, akkor a bajnok azzal is megelégszik ha a dereka köré csatolja az övet.. Erre sem hajlandó a Királynő! Becky tudatja velünk, hogy csak viccelt és elég lesz annyi neki ha úgy szólítja, hogy “Királynő” – te ribanc. – szólítja meg Becky.

Felrobbantak az indulatok, egymásnak esnek de Becky brutálisan támad és jobban is jön ki a dologból.


Ezzel vége, folytatás a jövő héten.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s