“Majdnem beletörődtem a visszavonulásba!” – Daniel Bryan

Alighanem pirosbetűs ünnepként vonul majd a Wrestling-történelemkönyvekbe az a nap, amelyen Daniel Bryan zöld utat kapott a ringbe.

Vagyis március 21-én. Ekkor kapta meg hivatalosan is a visszatéréshez szükséges engedélyeket Daniel Bryan, azok után, hogy három éven át volt harcképtelen agyrázkódásai következtében.

A legfurcsább dolog az egészben, hogy valószínűleg beletörődtem volna a helyzetbe ha nem hívnak vissza GM-nek. Ugyanis nagyon gyorsan történt azután, hogy visszavonultam és beiratkoztam egy iskolába különböző tanfolyamokra.

Úgy voltam vele, rendben, átkonvertálom az életemet és sokkal többet leszek otthon. De azután visszahoztak, mindössze néhány hónappal a történtek után. A ring mellett voltam egy Dean Ambrose versus AJ Styles meccs alatt. Kifelé menet nagy reakciót kaptam. Ott ültem, és figyeltem őket. Nem birkóztam már, amikor AJ a WWE-be érkezett. Azon töprengtem ott ülve, hogy mégis mi a fenét művelek? Ott kellene lennem abban a ringben, nem pedig itt a széken gubbasztva.

– mesélte Booker T podcastjében.

Bryan a WrestleMania-n Shane McMahon oldalán aratott győzelmet Kevin Owens és Sami Zayn felett. Később megmérkőzhetett AJ Stylesszal, Samoa Joe-val, Andrade “Cien” Almasszal, Shinsuke Nakamurával, mostanság pedig nemezisével – The Mizzel viaskodik a rajongók legnagyobb örömére.

Egy gondolat a(z) ““Majdnem beletörődtem a visszavonulásba!” – Daniel Bryan” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s