“Tanahashi a WWE-be való, ő lehetne a következő Roman Reigns!” – Kenny Omega

Kétség sem férhet hozzá, hogy az alábbi interjúval merőben új szintre lépett Omega és Tanahashi riválizálása. 

A japánok élő legendája – vagy úgy is mondhatnám John Cenája – Hiroshi Tanahashi nyerte a 2018-as G1 Climaxot, amely a New Japan Pro Wrestlingnél egyfajta Royal Rumble-nek is tekinthető abban az értelemben, hogy a győztese főmeccset kap az NJPW WrestleMania-ként is értelmezhető Wrestle Kingdomra, amely rendszerint újév után pár nappal kerül megrendezésre.

Tanahashi-nak, perpillanat biztos címmeccse van az IWGP Heavyweight Champion ellen 2019. január 4-re. Azért csak perpillanat, mert hamarosan kockára teszi ezt a lehetőséget, méghozzá Kazuchika Okadával szemben.

Okada a júniusi Dominionon veszítette el az IWGP Heavyweight Championshipet, amikor is detronizálta őt régi nagy riválisa, Kenny Omega. Omega azóta két ízben mutatott be sikeres címvédést – legutóbb múlt szombaton egy instant klasszikus kíséretében.

Omega nemrég a New Japannek adott interjút, amelynek fő témája Tanahashi volt.

Az a helyzet, tisztában vagyok vele, hogy korábban a New Japan nem akart engem az első számú sztárként kezelni. Ehhez elég csak megnézni, hogyan nyomták Tanahashi-t. És még mindig Nagyágyúnak nevezik azt a vén szarházit. Változatlanul ott van a tévében, filmje van Japánban, ami zavarbaejtő. Kibaszottul zavarbaejtő. De a New Japan megérti, hogy milyen az üzlet. Pénzre van szükségük, és az amerikaiak nem most jöttek le a falvédőről. Tudják, hogy milyen a jó meccs, és azt is, hogy ki adhatja meg nekik ezeket.

Nem azért vagyok itt, hogy beváltsam a csekkeket. Nem is pénzért, a klasszikus stílus miatt, vagy hogy olyan legyen a birkózás amilyennek lennie kell. Én vagyok a legnagyobb showman, talán a valaha volt legnagyobb, szóval esélyük sincs arra, hogy kihagyjanak a főeseményből. Tudom, hogy mint embert még csak le se szarnak engem. Ez így van. De senki még csak a közelében sincs annak, amire képes vagyok.

A lényeg, hogy Tanahashi-nak megvan a filozófiája arról, hogy milyennek kell lenni a wrestlingnek egy bizonyos értelemben. Vannak határok, amelyeket szerinte nem szabadna átlépned. A birkózásnak birkózásnak kell lennie, megvan a klasszikus módja. Mondjuk, ha megnézek egy Tanahashi meccset, nem is érzek semmit. Amikor megmutatom az egyik meccsét a rajongóimnak, apámnak, vagy a barátaimnak, kurvára elunják rajta az életüket. De amikor az én meccseimet mutogatom nekik, éreznek valamit a szívükben, amely birkózásra emlékezteti őket. Mikor véget ér egy Tanahashi meccs, rohadtul el is felejted szinte azonnal. Én azt akarom, hogy az enyémek örökké velem maradjanak, de legalábbis kitartsanak egy napig vagy egy hétig. Mit gondolsz, mégis miért hívnak engem best bout machine-nek?

Nem azért mert én volnék a legnagyobb atléta a műfajban. Azért, mert képes vagyok érzelmeket és pillanatokat teremteni, ellenben Tanahashi-val, aki teljesen fogalmatlan hozzá. Komolyan mondom: Tanahashi a WWE-be való! Ő lehetne ott a következő Roman Reigns! Tegyük félre egy pillanatra az NJPW-stílust. Szerinted egy Tanahashi-féle főmeccs életképes volna Amerikában? Van rá egy dobásod mert újdonságnak számít, hogy az NJPW Amerikába jön, de szerinted ha beraksz a főeseménybe egy Tanahashi vs. Billy Gunnt, visszajönnek valaha is?  Hát nem valószínű. Szóval a dolgok összességét figyelembe véve, valakinek fel kellene világosítania ezt a seggfejet a bizniszről.

Most vasárnap eldől, hogy tényleg Tanahashi lesz-e a bajnok ellenfele januárban.

Vasárnaphoz egy hétre pedig, az NJPW negyedik alkalommal érkezik az Államokba. Fighting Spirit Unleashed, melynek főmeccsét Kenny Omega vívja majd.

3 című bejegyzés ““Tanahashi a WWE-be való, ő lehetne a következő Roman Reigns!” – Kenny Omega” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s