Csemegékkel kecsegtet az NXT a WarGames előtti hetekben

Magyar idő szerint ma hajnalban tartott Olandóban TV Tapinget az NXT. 

Ez volt a második a háromból, hisz október 17-én újabb heteket vesznek majd fel a WarGames jegyében. Történt néhány érdekesség, ezekre térünk most ki nagyvonalakban.

Mr Regal figyelmét továbbra is az Aleister Black megtámadását övező rejtély köti le, mindazonáltal az Undisputed ERA szeretné ha a Sherlock Holmeskodás helyett a GM inkább a szükségszerűbb dolgokkal foglalkozna. Regal erre, egyrészt kiírt egy War Raiders vs. Undisputed ERA Tag Team Championship meccset (persze heti adásra), másrészt pedig Adam Cole visszavágóját a North American Championshipért Richochet ellen. Igen ám, csakhogy utóbbi Triple Threat lesz majd Pete Dunne-nal kiegészülve.

Johnny Gargano ellenfele a 205 LIVE sztárja, Tony Nese volt. Gargano győzött, ám a találkozó valódi érdekessége, hogy Gargano megosztotta az addig vele szemben rendre szeretetteljes publikumot. Sokan fütyülték ki a Szupersztárt.

Visszatért Aleister Black, méghozzá igen rendhagyó módon. Nikki Cross aktuális mérkőzését követően foglalt helyet szokásos pózában a lány előtt, ugyanis biztos benne, hogy Nikki rá tudja vezetni őt a támadó kilétére. Cross egyébként, az este korábbi szakaszában Ciampát vette elő az ügy kapcsán. Végül, a lány ott helyben megsúgta Blacknek, hogy milyen információ birtokában van.

Nem Aleister volt az egyetlen visszatérő. Bobby Fish az Undisputed ERA címmeccsén tűnt fel.

A Wargames meccs továbbra is zavaros, de úgy tűnik, mint hogy ha Undisputed ERA vs. British Strong Style vs. War Raiders & Richochet találkozót figyelhetnénk majd.

Tommaso Ciampa kihívója, minden bizonnyal Velveteen Dream lesz majd a TakeOveren.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s