Becky Lynch főmeccset akar az Evolution PPV-n

Meglehetősen céltudatos lett az immár kétszeres SmackDown Women’s Champion. 

Becky Lynch a Hell In A Cellen hódította vissza a két évvel korábban már megnyert címet. Ezt követően megpróbált hülyét csinálni Charlotte-ból a SmackDownon, végül pedig testi fenyítést alkalmazott addigi barátnőjével szemben.

Lynch nemrég a Las Cruces Sun-nak adott interjújában tért ki három fontosabb témakörre a jelenével kapcsolatban.

A Charlotte elleni feudja, hogy Heelnek tekinthető-e most:

Bármit is csinálok most, imádom. Általában, megpróbálsz mindenkihez kedves lenni világszerte, és ez annyira szimpatikus. A legtöbb esetben az emberek általában jók és a helyes dologra törekednek, de ez néha visszaüthet rád. Édesapám mindig azt mondta: nincs jó tett, amely büntetlenül maradna. Azt hiszem ez az, amit most Becky kapcsán látni lehet. Mindig a jóra törekedett, de azzal nem érte el a célját.

Mostanra azonban megelégelte, és nem érdekli többé, hogy ki áll az útjába. 16 évesen eljöttem otthonról, jártam a világot és mások kanapéján hédereztem. A célomat tartottam szem előtt, de sosem értem el, mivel túlságosan is arra koncentráltam ami helyes, holott rajtam kívül ez senkit nem érdekelt.

Jim Ross Steve Austinhoz hasonlította őt:

Ez a világot jelenti nekem. Nem is juthat osztályrészül jobb annál, mint mikor Stone Cold Steve Austinnal hasonlítanak össze. Minden idők egyik legnagyobbja. Nagyon rafináltan művelte az ügyeit, a reakciót, és hogy miként adja el a dolgokat. A karizmája, és ahogyan forgatta a mondanivalóját.. Egyszerűen lehetetlen volt nem cheerelni a fickót, mert éppen azt tette, amit akartunk, hogy megtegyen. Úgy vélem egyikünk sem akarja lenyelni a sz*rt senkitől, szóval ez hasonló ahhoz, amit Becky csinál jelenleg. Stone Coldhoz hasonlítani: ez a lehető legnagyobb elismerés.

Az Evolution PPV-ről:

Amint bejelentésre került, eltökéltem, hogy bajnokként megyek rá, a főműsoron fogok szerepelni, és megvédem a címemet. Az a célom, hogy a főeseményben legyek, s ezáltal mindenki erről a gáláról beszéljen, és ez legyen minden idők legjobb PPV-je.

Becky a két hét múlva esedékes Super Show-Downon ad visszavágót Charlotte-nak.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s