Daniel Bryan nem számított rá, hogy azonnal bevágják a mélyvízbe

A korábbi WWE Champion három év kihagyást követően tért vissza a ringbe. 

Ezután viszont új kihívással kellett megküzdenie. Minden megváltozott mostanra, hisz karrierje során először fordult elő, hogy nem csak magára kell tekintettel lennie. Bizony, a családról van szó.

Booker T podcastjében ki is fejtette, hogy mennyire más távol lenni az otthontól.

Nagyon más volt. Az egyik legsokkolóbb például, hogy a visszatérésem után bombázni kezdtek minden szóba jöhetővel. Én komolyan azt hittem, hogy ha visszajövök az limitált naptárral zajlik majd. Persze, ahogyan azt a kisgyerek elképzeli.. Épp WrestleMania-szezon volt, így hát úgy voltam vele, utána biztosan csillapodnak majd a dolgok. De aztán elmentünk tíz napra Szaúd-Arábiába, szóval csak három napot lehettem otthon. Következett a 18 napos európai turné is, tehát ha megnézzük, összességében három napom volt szabad a harmincegyből.

Felkerestem a talentekért felelős Mark Corano-t, és tudattam vele, hogy nekem ez nem megy. Mármint nem fizikális, hanem mentális értelemben. Az egyik legnagyszerűbb a WWE-ben, hogy mindig készek segíteni a problémaorvoslásban.

Daniel továbbá arról is elmondta a véleményét, hogy szerinte a Bella-ikrek nem kapják meg a kellő tiszteletet.

Egyáltalán nem. Nyilván tűzközelben vagyok a helyzetet illetően, és látom, hogy a hardcore rajongók a korszakuk negatívumaként tekintenek rájuk. Brie is aktív volt a ‘give divas a chance’ hashtag idején, amikor fél perces női meccsek voltak. Szerintem az embereket frusztrálta, hogy a nők nem kapnak több lehetőséget. Sokat dolgoztak a fejlődésért, és mindketten a változást eszközölő folyamat részesei voltak.

Bryan végül fehívta rá a figyelmet, hogy a Total Bellashoz és Total Divashoz hasonló műsorok mennyire jót tesznek a szervezetnek, hisz egy merőben új közönség felé nyitják meg a kapukat. Ezt személyes tapasztalatból is állíthatja, tekintve, hogy egyre többen szólítják őt le csakazért, mert részese a valóságshownak.

Egy gondolat a(z) “Daniel Bryan nem számított rá, hogy azonnal bevágják a mélyvízbe” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s