5 Szupersztár, aki megfoszthatja Seth Rollinst az Intercontinental Championshiptől

Latolgassuk picit az esélyeket. 

Seth Rollins 2018-as évét nagyban határozta meg eddig az Intercontinental Championship. Kétszer hódította el, és bár a szezon két legrangosabb gáláján tette ezt – uralmai totális ellentétei egymásnak.

A SummerSlamen aratott győzelem következtében, egyelőre nem sok mindent kezdett a címmel. Ez főként persze a Shield-futásnak tudható be, de előbb-utóbb eljön az ideje amikor komoly veszély fenyegeti majd a birodalmat.

Ennek szellemében próbáltunk meg összeszedni 5 bajnokesélyes Szupersztárt a flagship showról.

Bray Wyatt

2017-ben egy gyors átvezető viszályt vívtak egymással, amely Wyatt győzelmével zárult a Bálor elleni programja előtt. Bray egyelőre távol van a tévés adásoktól, de egy váratlan visszatéréssel akár az Architectet is sokkolhatja.

Bobby Lashley

Lio Rushsal az oldalán, talán elkezdhetünk komolyabban számolni a Dominatorral, aki azért csak elkönyvelhet idénről egy PPV-győzelmet Roman Reignsszel szemben.

Braun Strowman

Amennyiben egyáltalán nem számolnak Braunnal érdemben a Universal Championshipet illetően, azt hiszem több mint bölcs volna őt ráküldeni Rollinsra. Ezt pedig éppenséggel mostanában is meg lehetne tenni, tekintve, hogy csapatszinten egymással viaskodnak.

Elias

A Money In The Bank PPV-n már találkoztak, ám ez nem eredményezett minden kétséget kizáró Rollins-sikert. A vándorzenész egyre erőteljesebben dörömböl az ajtón, szóval hamarosan címmel jutalmazhatja őt a szervezet.

Finn Bálor

Az örök kérdőjel. Mondanunk sem kell: méltó utóda lehetne Rollinsnak, de eddig semmi sem utalt arra, hogy Bálorral emberi formájában bármit is akarnak kezdeni egy bajnokság kedvéért.

Szerinted ki lehet az a bizonyos?

Egy gondolat a(z) “5 Szupersztár, aki megfoszthatja Seth Rollinst az Intercontinental Championshiptől” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s