Jon Jones visszatérhet: egyel több opcója van Brock Lesnarnak a UFC-ben!

Az Ultimate Fighting Championship egykori Heavyweight címvédője, Brock Lesnar, 2019-ben egész biztosan belép a nyolcszögbe. 

2016-ban ugyan nyert a visszatérését követően, de túlontúl is pozitív attitűdje miatt elmeszelték a sporttól. Idén azonban úgy döntött folytatja, tehát az akkortájt kiszabott büntetés letöltését követően ismét szabad lesz előtte az út.

Lesnar mindig is Jon Jonest akarta. Jonesnak is fájt a foga Lesnarra, de legutóbbi bunyóját követően – amelyet megnyert Cormier ellen -, eltiltották, így az egész karrierje veszélybe került. Jonest azonban nemrég felmentették, s minimális büntetésének következtében akár már novemberben bunyózhatna.

Jones visszatérésével, már nem csak a belengetett Cormier elleni harc van kilátásban Lesnarnak. Sőt.. Az MMA-körökben is jártas Dave Meltzer úgy véli, Jones perpillanat csábítóbb lehet Lesnar számára, mint Cormier, mert ha előbb bunyózik Cormierrel és netán kikap tőle, már korántsem volna akkora moneymaking párosítás a Jones elleni. És mivel Meltzer szerint nem kérdés, hogy Lesnar a zsíros csekkekért tér vissza, elképzelhető, hogy a két dimenziós bajnok helyett inkább Jonesszal méri össze az erejét hamarabb.

A SummerSlamet követően úgy tűnt, Lesnar végérvényesen a UFC-s projektnek szenteli az idejét, ám mivel az ottani dolgok megakadtak – főleg a sérült Cormier miatt – visszatért a WWE-be, olyannyira, hogy novemberben ismét a Universal Championshipért lép ringbe.

Egy gondolat a(z) “Jon Jones visszatérhet: egyel több opcója van Brock Lesnarnak a UFC-ben!” című bejegyzésnél

  1. Hat ha brock jones ellen megy akkor lehet tobbet nem latjuk a mi kis part timer bajnokunkat. Jones nem ember kegyetlem amit a ketrecben tud azokkal a hosszu labaival meg lesnar fejet le is szakitana.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s