RAW Előzetes, szeptember 24. – Vihar előtti csend

Két héttel a Super Show-Down előtt, a jelek szerint nyugodtabb mederben csordogáló adásra van kilátás. Persze, sose lehet tudni, hogy épp mi rázza fel a kedélyeket. 

Erődemonstráció visszatérés gyanánt!

Az Evolution PPV szempontjából cseppet sem elhanyagolható, hogy visszatért a korábbi RAW Women’s Champion, Nia Jax, aki Ember Moon oldalán szerzett győzelmet múlt hétfőn. Hogyan tovább Ms Irresistable Force számára?!

Egy az egyben!

A Riott Squadnak nem sikerült zökkenőmentesre a bajnok lerohanása, tekintve, hogy a Bella-ikrek Rousey segítségére siettek. A jelenet következtében, Ruby Riott most egy az egyben ütközik Brie Bellával. Vajon segíthet a Brie-mód aktiválása?

A visszavágó!

Lio Rush hivatalosan is Bobby Lashley menedzsere lett, ám ettől még ugyanúgy el kell varni a szálakat. Lashley ismét összecsap Eliasszal, s mindeközben azért Kevin Owensre is érdemes lesz figyelni, hisz a Prizefighternek továbbra is Lashleyre fáj a foga.

Ok-okozat!

Ha nem támadják meg akkor este a Revivalt, nem lett volna a lehetőség, amelyet győzelemre válthatnak. Zigglernek és McIntyre-nek azonban most felelniük kell a tettekért, méghozzá címmérkőzés formájában. Vajon mennyire lesz elszánt a Revival? A kezükre játszhat a Shield?

A trón megőrizve!

Roman Reigns megvédte a Universal Championshipet Baron Corbinnal szemben, ezt követően pedig Rollins és Ambrose hathatós segítségével a Dogs of Wart is sikerült hatástalanítani. Miként alakul a riválisok története? Társai más jellegű elfoglaltságainak tudatában, lesz-e mersze Strowmannek egyedül támadni a Shieldre?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s