Carmella a bajnokként eltöltött időszakról

131 napot volt uralmon Carmella, ez a szám pedig pontosan százharmincegyel több, mint amennyit valaha is kinéztek volna belőle.

2016 nyarán a leges legutolsó Draft pickként érkezett a Main Rosterre, 2017-ben a történelem első Ms Money in the Bankje lett, 2018-ban pedig SmackDown Women’s Championshipre váltotta szerződését.

Összességében tehát nem panaszkodhat Staten Island hercegnője, aki a 2k19 promóciós eseményén taglalta érzéseit a bajnoki futása és karrierje kapcsán.

Annyira fantasztikus érzés volt, sőt még most is az így utólag. Imádom, ahol perpillanat tart a karrierem. Semmiért nem cserélném el. Kicsikét fricska is azokkal szemben, akik kételkedtek bennem, vagy utáltak engem. Rájuk tudtam cáfolni, és ez nagyon jó, kiváltképp most itt a Performance Centerben annak tudatában, hogy milyen volt a mentalitásom és mihez akartam kezdeni a karrieremmel. Óriási, hogy messze túlszárnyaltam még a saját várakozásaimat is.

Carmellának a cím elvesztését követően sincs oka búslakodni. Kapott egy rögtönzött Face Turnt, és R-Truth oldalán szerepel – többek között a Mixed Match Challenge második évadában.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s