SmackDown LIVE Előzetes, szeptember 25. – Letudni a kötelezőt

Átnyergelünk a Lehetőségek Földjére, ahol ugyancsak pörögnek az események. 

A Super Show-Down felé közeledve majdhogynem minden kérdés adott, így már csak a válaszokra kell várnunk türelemmel. Randy Orton lassan de biztosan célkeresztbe veheti új kiszemeltjét, Becky tovább cukkolhatja Charlotte-ot, Nakamura életét pedig Dillinger nehezítheti meg.

Egy az egyben!

Big E egy igen formabontó üzenettel vezette fel tegnap ezt a találkozót. Állítja, hogy 2009-ben Sheamus elég nagy bully volt, folyamatosan visszajárt a farmszervezethez és szekálta a fiatalokat, valamint elvárta, hogy istenítsék őt.. Big E talán csak poénkodott, mindenesetre most össze kell csapnia a Keltával. Múlt héten Cesaro le tudta győzni Kofit. Vajon Sheamus is sikerre váltja a lehetőséget?

Aiden Day?

A Drama King megelégelte a vélt vagy valós elnyomást, valamint, hogy minden kudarcért őt hibáztatják, éppezért a Nakamura elleni vereségét követően megtámadta a jócskán kimerült Rusevet, aki védekezni is képtelen volt. Rusev válaszokat vár Englishtől. Meg is kapja őket?

Papírmunka!

AJ Styles és Samoa Joe talán mindent eldöntő ütközetétől már csak a két Szupersztár nevének szerződésre való rákerülése választ el minket. Ma éjjel ezen is túlesünk, s onnantól kizárólag a Super Show-Downra kell koncentrálnunk.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s