AJ Styles és a TNA-s távozásának valódi oka

WWE-s és NJPW-s karrierje előtt, AJ Styles tizenegy hosszú esztendőn keresztül szolgálta a TNA-t. 

2013 második felében, AJ épp szerződéshosszabbítás előtt állt. Legalábbis annak lehetősége előtt, hisz lejárója nyomán minden további nélkül mehetett volna akárhová. Az a hír járta, hogy AJ bérét a szervezet hatvan százalékkal kívánja csökkenteni az új szerződés megkötésével. Styles most erre reagált, miközben a Title Match Wrestling-nek adott interjút.

Szerintem a hatvan százalék igazán nagyvonalúnak mondható. Őrületes, ha netán ez az ajánlat, amelyre rögtön számítasz, de várjunk csak? Ennek semmi értelme. Tizenegy éve dolgozom itt kőkeményen. Sokkal népszerűbb lettem az elmúlt években, szóval nem vágom mi folyik itt.

Nemsokkal azután, hogy a TNA szerződtette Hogant, pénzügyi problémáik adódtak. Styles kitért arra is, hogyan érezték kárát a promóció rutinosabb tagjai a balul elsült üzleteknek.

Nem igazságos a tehetséggekel szemben, miközben másutt a TNA tömérdek mennyiségű pénzt herdált el. A szerződés alatt állók és a lelküket kihajtók érik meg az árukat. Ők viszik vásárra a testi épségüket, szóval cseppet sem fair velük szemben, hogy ők isszák meg az elbaltázott üzletek levét.

Néhány TNA-rajongó úgy véli, AJ-nek le kellett volna szegnie a fejét és elfogadni a bércsökkentést, mint TNA-srác.

Én pontosan az voltam tizenegy éven át. Mindig megvédtem a szervezetet, és kiálltam érte teljes mellszéleséggel. A karrierem javát élem, és rengeteget tanultam. Nekem ez a megélhetésem, így támogathatom a családomat. Nem érint ha azt akarják, hogy elvegyem a fizucsekket és legyek TNA-srác. Családfő vagyok, nekem arra kell koncentrálnom.

Mindenki azt hiszi, hogy milliókat keresünk. Ez nem így működik. Szinte mindent neked kell fizetni, beleértve azt is, hogy úton vagy. A valóságban ez nem olyan sok, mint amilyennek gondolják. Azok után, amit ezért a cégért tettem, a bércsökkentést nem nekem találták ki.

Styles kijelentette, hogy ha TNA beajánlja neki újra azt az összeget amiért az addigi szerződésében dolgozott, elfogadta volna, de még csak a közelében sem jártak.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s