“Magabiztosabb vagyok bajnokként, mint korábban!” – Becky Lynch

Nyugodtan mondható, hogy másodvirágzását éli a címvédő SmackDown Women’s Champion. 

Becky Lynch a Hell In A Cellen győzte le Charlotte Flairt, ezzel pedig bő két év után kezdődik ismét az ő nevével a bajnoki rangsor. Alapjaiban frissített karaktere igen nagyon népszerűségnek örvend, miközben úgy tűnik minden adott ahhoz, hogy végérvényesen átszakítsa a gátakat.

Becky nemrég Lilian Garcia vendége volt a Chasing The Glory podcastben, ebben hoztunk most el néhány érdekességet.

Becky mindenekelőtt megjegyezte, hogy ezúttal nagyságrendekkel magabiztosabban érzi magát bajnokként. Annak idején még majdnem őt feszélyezte a bajnoklét és nem volt biztos a létjogosultságában. Túlságosan is kedves volt mindenkihez, s megkérdőjelezte magát atekintetben, hogy elég jó-e a cím birtoklásához.

Elárulta, hogy 2016-ban zavarta egy kissé, hogy helyette mint bajnok, Nikki Bella volt a Team SmackDown kapitánya a Survivor Seriesen. Imádja Nikkit és nagyraértékeli a munkásságát, de nem igazán tudta hovátenni azt, hogy ő a bajnok, de nem ő a kapitány! (Emlékezhetünk, egyrészt végül Nikki nem is szerepelt a meccsben, másrészt túloldalt Charlotte szintén bajnokként viselte a kapitányi karszalagot!)

Perpillanat szemernyi kétsége sincs a jelenéről. Nem tudja, hogy mekkora szerepe van bajnokságában a WWE Univerzum erejének, azt viszont igen, hogy a közönség bajnokként akarta őt látni és ez az önbizalmán is nagyot lendített.

A régi időkre emlékezve, megosztotta, hogy az NXT-hez érkezve megtört volt és bizonytalan, mivel akkortájt alig-alig birkózott. Dusty Rhodes azonban hamar a rajongójává vált, és csiszolatlan gyémántként tekintett rá. Dusty szeretett olyan tehetségekkel dolgozni, akikről tudta, hogy felfedezhet bennük valamit, vagy egy addig ismeretlen részt kelthet életre bennük előadóként.

A Main Rosterre érkezésekor egyedüliként került a SmackDown LIVE-ra a Four Horsewomen tagjai közül. Becky szerint, talán túl sokat törődött a többiek boldogságával, és hogy csapatként sallangmentes legyen a gépezet, ahelyett, hogy a sarkára állt volna és elvette volna a jussát.

Elmondta, hogy amikor 2016-ban elkerültek egymástól Charlotte-tal, sírtak, ugyanis épp a szétválást akarták elkerülni. Később aztán egy brandre osztották őket, s ennek felettébb örültek.

Becks ismételten hangsúlyozta, hogy az Evolution és a WrestleMania főmeccse a célok-célja számára. Amikor Lilian párhuzamot vont a dolog kapcsán Rouseyval, Becky kiemelte, hogy senki sem vitatja Rousey sikerességét, de ő ezeknek a javát a UFC-ben érte el. A tapasztalatot semmi sem pótolhatja, márpedig Becky mint azt elmondta 15 évesen repült ki a fészekből. Beutazta a világot, és fittyet hányt újra és újra az esélytelenségre, hogy lehetősége legyen a szóban forgó célokra. A jövőben akár össze is csaphat Rouseyval, talán már a Survivor Seriesen, s akkor majd kiderül melyik Armbar a nyerő.

Volt azonban olyan is Becky bevallása szerint, hogy szüneteltette a birkózást mert az édesanyja szerette volna ha igazi állást vállal. Ekkor lett Beckyből légiutaskísérő, amelyre az anyukája ugyan kiváltképp büszke volt, Becky mégsem érezte magáénak a hivatást. Próbázhatott a WWE-nél, ez pedig kihagyhatatlan ziccernek bizonyult.

A többi már történelem, ahogy mondani szokás..

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s