NXT Előzetes, szeptember 26. – Akcióban a bajnok(ok)

Folytatjuk a TakeOver jegyében zajló munkálatokat, amelyek természetesen ezúttal is a Full Sail egyetem ringjében esedékesek. 

Folytatódik a nyomozás!

Továbbra sem tudni pontosan ki támadta meg Aleister Blacket, jóllehet Mr Regal hétről-hétre szűkíti a potenciális tettesek listáját. Vajon ezúttal közelebb kerül a válaszhoz?

Lars Sullivan bizonyíthat!

Az Aleister Blacktől elszenvedett vereség következtében csak mégveszélyebbé váló szörnyeteg ma éjjel újra a ringben találja magát. Nem szabad megfeledkezni EC3-ről sem, aki egyrészt megkapta a visszatéréshez szükséges engedélyeket, másrészt befejezetlen ügye van Larsszal, akit ugye nem is olyan rég meggyanúsított Black letámadásával.

Bajnoki kötelezettségek

Az NXT Champion mellett az NXT Women’s Champion is érdekelt lesz ma éjjel. Kairi Sane folytatni kívánja meggyőző munkásságát azután is, hogy letaszította a trónról Shayna-t. Apropó Shayna.. Forralja már az ördögibbnél-ördögibb terveket a visszavágóra?

Tommaso Ciampa első ízben méreti meg magát a TakeOveren aratott sikere óta. Ellenfele nem lebecsülendő, hisz a nem hétköznapi méretekkel megáldott Otis Dozovich még komoly fejtörést okozhat Blackheartnak.

Egy gondolat a(z) “NXT Előzetes, szeptember 26. – Akcióban a bajnok(ok)” című bejegyzésnél

  1. Dagi Brock és a heelek heeljének számító fehér Osama meccse nagyon ígéretesnek tűnik, mondjuk ugyanez elmondható az összes többiről.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s