“Abbahagytam a baseballt, mert ütközött a RAW-nézéssel!” – Kevin Owens

A My Son Is A WWE Superstar legfrissebb epizódjában a Steen-család életébe nyerünk némi bepillantást. 

Kevin édesapja, Terry, épp a helyi címlapot mutatja büszkén. Fia nem kisebb nevet győzött le az első WWE-s meccsén, mint a tizenötszörös World Champion, John Cenát.

Terry (aki kanadai) és Suzanne (aki francia születésű) bemutatkoznak, ezután pedig a szülőváros fontossága kerül kihangsúlyozásra. Kevin el is mondja: járjon bármerre a világban, tartózkodjon épp bárhol: mindig ide tartozik majd.

Hamar megtudjuk, hogy Kevinnek felettébb boldog gyermekkora volt, s hogy a többi sráchoz hasonlóan több sportban is kipróbálta magát. Végül a baseballnál ragadt le, játszott is egy szezont, de aztán abbahagyta.

A meccsek hétfőn voltak, vagyis ütköztek a RAW-val. Nyolc körül ért véget egy-egy meccs, vagyis lemaradtam a RAW elejéről. Ez pedig elfogadhatatlan volt!

20:04-kor rohant haza, s mire beért a házba már elkezdődött a RAW. Lekéste kedvencei küzdelmét, így ebben a szent pillanatban megfogant benne a döntés, amely szerint a baseball nem neki való.

Nem akarom azt mondani, hogy hiperaktív voltam, pedig valószínű, hogy igen.

– vallja be Kevin, mire jön is a megerősítés az édesanyjától.

Össze-vissza kószált, sehol sem találtuk. Nem tudott megmaradni a fenekén, még az iskolában sem. Egyszer még a tanítója is felhívott, amiért nem bírták őt leültetni. A tanárnő nem volt tisztában vele, hogy mihez kezdjen Kevinnel.

Aztán jött a képbe a pankráció. Fogalma nem volt arról, hogy mit néz, mindenesetre megragadta őt, de úgy, hogy nem is eresztette soha többé.

A WrestleMania 11 kazettája különösen szép emlékeket ébreszt Kevinben, hisz nem utolsó sorban ennek köszönhetően szeretett bele végérvényesen a műfajba. British Bulldog lenyűgözte, Shawn Michaels pedig egyenesen ámulatba ejtette.. Másnap csak a látottakról volt képes beszélni, még olyanoknak is, akiket amúgy nem is ismert. Csak mondta és mondta nekik megállás nélkül, hogy mi zajlott a ringben.. 22 évre a WM 11-es kazetta megvásárlására, ugyanabban a kölcsönzőben Kevin saját DVD-jét kezdték árusítani. Édesapja közli, hogy csapot-papot otthagyva rohant a munkahelyéről el, hogy megvegye a DVD-t.

Terry el sem akarta hinni, hogy milyen mértékű szenvedélyt vált ki fiából a birkózás. Ezek után, szüleinek a legcsekélyebb ellenvetésük sem volt azellen, hogy Kevin hódolni kezdjen a műfajnak. Pusztán annyit szerettek volna, hogy ne menjen a tanulmányai rovására.

2005-től minden a feje tetejére állt. Beindult a karrier, plusz Kevin neje állapotos lett. Abszolút nem voltak felkészülve a helyzetre, de fejest ugrottak, s a két szülői páros segítségével mindenre megoldást találtak. Kevin elárulta, hogy néha birkózni sem tudott volna nincs ez a szintű támogatás.

Egyre közelebb került a célhoz, vagyis a WWE-hez. A független piac csúcsán volt, szülei így csak remélni tudták, hogy fiuk tisztában van a saját korlátaival. Suzanne-nek nem volt valami jó székek és egyéb törött eszközök között heverve látni Kevint, hisz elég stresszes folyamat volt..

Amikor Kevin szembesült vele, hogy az egyik shown ott van megfigyelő státuszban William Regal, fohászkodott, hogy vessen rá néhány pillanatást. Kevin később tudta csak meg, hogy Regal javarészt miatta ment oda.

A WWE leszerződtette, ő pedig az NXT-hez került. A karakter mögött azonban végig ugyanaz az ember maradt, mint aki gyerek korában volt. Szülei nem is lehetnének büszkébbek az emberre, akit felneveltek, s aki szemmel-láthatóan igen családcentrikus.

 

3 című bejegyzés ““Abbahagytam a baseballt, mert ütközött a RAW-nézéssel!” – Kevin Owens” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. sajnos ez a Srác az egyik legnagyobb Tehetség akit csak hagynak megrohadni vagy csak hagytak mert elvileg ki lépett van ugyan akkora tehetség mint Balor Mondjuk Őt sem igazán tolják helyette itt van nekünk a Spagetti Hajú srác és melette egy nagyon Túl Hype-olt f*sz aki 10 éve még a 3MB-ben is a leg szerencsétlenebb volt és most ezek a Tag Team bajnokok 😦
    hát igen van egy 2 nagyon elb*szott dolog a jelenlegi WWE-ben az biztos

    Kedvelés

    1. Dehogy lépett ki. Csak a sztori része volt a kilépése. De ha figyelted az elmúlt hetek adásait akkor te magad is láthattad.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s