Breaking: Batista visszatér, egyesül az Evolution!

Október 23-án újra egy oldalon mutatkozik a legendás formáció! 

A WWE bejelentésének értelmében, Batista négy év után visszatér a szervezethez – legalábbis erre az estére biztosan, így egyesülhet az Evolution, melynek tagjai 49 világbajnoki címen osztoznak.

Ric Flair megjelenése mindenképp üde színfolt lesz, hisz ő természetesen nem volt aktív tagja a csapat 2014-es ámokfutásának, amely alatt kétszer is kapituláltak a Shielddel szemben.

Batista a közelmúltban nyilvánosan adott hangot abbéli elégedetlenségének, hogy nem kapott meghívást a történelmi SmackDownra, amely nem utolsó sorban a szülővárosában Washingtonban kerül megrendezésre. Vajon hosszútávra kötelezte el magát az Animal?

3 című bejegyzés “Breaking: Batista visszatér, egyesül az Evolution!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Batista nekem is nagy kedvencem volt. Taker és Kane után őt bírtam a legjobban. Szerintem az in ringje és a beszélője is jó volt. Sajnálom hogy 2014-ben olyanra sikerült a futása amilyenre. Ugyanakkor azt kell hogy mondjam, hosszabb távra már nem lenne jó ha visszatérne. Ő is lassan 50 éves, ahogy Undetaker, Kane, Shawn Michaels, Triple H úgy ő is egy legenda a szemembe. A 90-es 2000-es években ezek az emberek miatt volt érdemes nézni a WWE-t, ezt senki nem veheti el tőlük, de lassan már a 2010-es éveknek is vége, mostanság már nagyon nem normális hogy még mindig visszajönnek meccselni.

  Kedvelés

 2. Kötve hiszem hogy hosszútávú lenne elég jól alakul filmes karrierje lenyom 1-2 meccset és kész meg szerintem pontot tesz a karrierjére.

  Kedvelés

 3. Batistára én mindig is jó szívvel fogok visszagondolni.
  A maga idejében idejében ő vitte a hátán az egész sd-t, legendás feudjai voltak takerrel és edgeel, és sok mindent elért viszonylag rövid idő alatt.
  A sors iróniája, hogy face ként ért el komolyabb sikereket, de mégis egy megtört heel képében kellett kiszállnia, az “i quit” után felrobbant a publikum….
  Majd jött a 2014-es elpuskázott visszatérése, amit gondolom nem kell bemutatni.
  Az emberek nem rá voltak kíváncsiak, nem is konkrétan vele volt a baj, hanem azzal, hogy nem bryan van az ő helyén.
  Nem érdekelte őket, hogy fulltimeban tért vissza, nem azt csinálta, mint anno goldberg vagy brock, nem érdekelte őket senki és semmi, bárkit meglincseltek volna akkor és ott, kivéve bryant.
  Mentették a menthetőt egy rögtönzött heel turnnal, és a végén egy egész jó kis futás lett belőle.
  Nekem igazából tetszett, hogy ezúttal emelt fővel mondta ki az “i quit”-ot, ezt érdemelték.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s