Új fejezet kezdődik a mi történetünkben is.. – TULAJDONOSVÁLTÁS

Minden vég valami új dolog kezdete.. És ezt az idézetet tényleg igaznak tartom.


Kedves Olvasóink, Látogatóink és minden más személy aki követte a wwepankracio.hu csapata munkásságát az most figyeljen ide!

Nehéz most bármit is írnom, de egyszerűen muszáj. Úgy gondolom, hogy ennyivel tartozom nektek – illetve ha 2016. augusztus 27-én én írtam erre az oldalra az első cikket, akkor én fogom írni az utolsót is (részemről).

Elkezdem a legelején, egész pontosan menjünk vissza a 2016-os esztendőre. Fogtam magam és elhatároztam, hogy én a kedvenceimről fogok írni és alapítok egy híroldalt, vagyis egy hatalmas közösséget.. Úgy gondolom, hogy ez sikerült. Már a legelején beleéltem magam és megtettem mindent annak érdekében, hogy a legjobbként tartsanak minket számon illetve aki erre az oldalra téved – az mindent megtaláljon ami a WWE-világával kapcsolatos. Sikerült? Úgy hiszem, hogy igen.. Lehet ez kicsit nagyképűen hangzik, de én így gondolom.

Önerőből készítettem mindent az oldalra. Saját pénzt illetve leírhatatlan energiát fektettem bele, de ez mit sem számít mert szeret(t)em csinálni. Kis idő elteltével alakítottam egy kis csapatot is magam mellé és ők is kivették a munka részét akkoriban, amit innen is őszintén köszönök szépen nekik! 🙂

Teltek a hónapok és a vártnál még több tartalmat kellett készíteni ami rengeteg időt elvett, de ez sem számított – volt, hogy 12 órás munkát követően beültem a laptop elé – írtam, írtam és írtam Nektek.

Itt folytatódik rólam (alapító, főszerkesztő.-) a sztori, ugyanis az életemet építenem kell és jelenleg olyan helyzetbe kerültem, hogy szinte semmire nincs időm illetve energiám, legfőképp még a sok magánéleti teendőm mellett sem.

fontos megjegyezni, hogy a csapatból teljesen egyedül maradtam – és “”fiatalként”” szeretnék összpontosítani a világra, munkára illetve a labdarúgói karrieremre.

Ez miatt úgy döntöttem, hogy szüneteltetem “újságírói pályafutásomat” és pihenőre távozom DE AZ OLDALT NEM HAGYOMMEGHALNI“!

!!A DÖNTÉS, A JÖVŐ!!

Rendkívül nehéz volt, már hónapok óta az járt a fejembe, hogy hogyan is lesz tovább.. – de szerencsére megtaláltam a legjobb megoldást. Talán sokan ismeritek a Rope Break csapatát – akik szintén ezen a pályán tevékenykednek -, megkerestem őket és felajánlottam, hogy nem-e vennék át az oldal teljes körű irányítását.. Rövid és rendkívül értelmes egyeztetések után ők ezt elfogadták, így megszületett a döntés, hogy a legjobbakra hagyom – a több, mint két éve felépített munkámat.


Tehát ennyi a történet amit szántam Nektek. Nem szűnik meg az oldal – csupán új, profi és rendkívül aktív csapat viszi ezt tovább.

Azt nem ígérem, hogy erre az oldalra kerülnek-e hírek általuk, de a fő oldalukra szokás szerint mindennap.

Egyszer visszatérek újult erővel és talán a másodrendű oldalamon (pankraciomania.hu), de ígérem hogy írni fogok én még Nektek. Vagy talán még az is lehet, hogy akkor már hozzájuk “szerződöm” és közösen nyomjuk az egészet, szállítjuk a Wrestling-világ mindenségét korlátlan mennyiségben. (erről még nem ejtettem szót Nekik, de kitudja…)


Lényeg a lényeg, hogy ezúton szeretném megköszönni minden egyes olvasónknak és látogatónknak, hogy minket választottatok és követtétek e csodás oldalt az én irányításom alatt. Tényleg! Köszönöm szépen!! Nagyon nehéz a búcsú, de nem tehetek mást az oldal és a Ti érdeketekben.

Azt majdnem kihagytam, hogy nem tűnök el örökre. Rendre követem természetesen a WWE-t és az oldalt is, leginkább ebben a rajongói csoportban találtok majd meg egy-egy alkalommal. (P.M)

KÖSZÖNÖM, SZIASZTOK! ♥


Ha valaki elmegy, az azért van, mert jönni fog helyette valaki más.

Paulo Coelho


Az átadás még a hétvégén, legkésőbb hétfőn megfog történni!

2 című bejegyzés “Új fejezet kezdődik a mi történetünkben is.. – TULAJDONOSVÁLTÁS” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s