Új rekorddöntés a láthatáron!

A WWE sok különböző okból kifolyólag helyezi az öveit a pankrátoraira, sok esetben pedig kifejezett oka van annak, hogy a szervezet engedi, hogy valaki egy korábbi rekordot megdönthessen.

2016-ban a New Day dönthette meg a Demolition rekordját, amely a leghosszabb WWE Tag Team Championship birtoklását illette. Akkor sokan azt gondolták, hogy ennek a Demolition WWE ellen indított pere adott okot. Most pedig már Cedric Alexander az, aki közel került ahhoz, hogy megdöntse Neville csúcsát, mint a leghosszabban uralkodó WWE Cruiserweight Champion. Úgy tűnik, most ennek a döntésnek is megvan a miértje.

Ha Alexander  sikerrel veszi Buddy Murphy kihívását a WWE Super Show-Down-on október hatodikán, akkor biztosak lehetünk benne, hogy átadja Neville rekordját a múltnak.

Mint ismeretes, Neville azért távozott a szervezettől, mert nem szeretett volna Enzo Amore-nak jobbolni. Ezért Kalisto kaphatta meg az övet, de a szervezet mégsem szeretné a rekordot annál tudni, aki ilyen körülmények között távozott.

Mit is jelent ez a számok terén? Nos, Cedric jelenleg 25 napnyira van a rekordtól, amely jelenleg 197 napot jelent. Ehhez viszont az ausztrál Murphy-n kell túlverekednie magát. Nem kis kihívás! Pláne ha azt vesszük figyelembe, hogy a hazai közönség miatt előzetesen Murphy számít favoritnak. Kicsit olyan most vagy soha ez az ő szemszögéből, hisz már nem először ostromolja Cedric trónját.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s