Alexa Bliss véleménye arról, hogy nem érdemli meg a Trish Stratus elleni összecsapást

A SummerSlam napján sokkolt a WWE a váratlan bejelentéssel, miszerint Alexa Bliss nézhet szembe Trish Stratusszal az Evolution PPV-n. 

Olyan lehetőség ez, amelyért kis túlzással a divízió egésze ölni tudna. A bejelentés persze alaposan megosztotta a WWE Univerzumot, hisz voltak, akik inkább Bayleyt, Sasha-t, vagy épp Beckyt látták volna szívesen Trish ellenében.

Alexa nemrég az Alex McCarthynak adott interjújában igyekezett tiszta vizet önteni abba a bizonyos pohárba.

Másokhoz hasonlóan én is a Twitterről értesültem a meccsről. Azt hittem a grafikáról, hogy valaki megszerkesztette. Azután jött a hivatalos megerősítés a WWE részéről, én pedig alig akartam elhinni.

Láttam az arról szóló bejegyzéseket, hogy az emberek másokat preferálnának Trish ellen. Nem én kértem ezt a meccset, nem szokásom az ilyesmi. Szeretem, mikor magát kínálja fel a lehetőség, amelyből aztán hasznot húzhatok.

Ha tudatában vagyok, hogy kérhetem ezt, már sokkal hamarabb megtettem volna. Körülbelül, miután beléptem az ajtón: lehetne egy meccsem Trish Stratusszal?!

Nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért Trish ellen az Evolutionre. Tudod, a többieknek már megvolt erre a sanszuk a Women’s Rumble keretein belül, ellenben velem és Charlotte-tal a címek miatt.

A mérkőzés egyelőre nem kapott különösebb felvezetést, de persze ami késik nem múlik. A Super Show-Down után vélhetően jobban előtérbe kerül az Evolution PPV.

4 című bejegyzés “Alexa Bliss véleménye arról, hogy nem érdemli meg a Trish Stratus elleni összecsapást” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Na Most mondja valaki hogy nincs Túl Hypolva még kérne se kell és meg Kapja Mást meg hagynak meg rohadni ott bent az öltözőben
  PL Nia,Sasha, Bailey

  Kedvelés

  1. Nia-t kb inkább ki kellene rakni. Attól, hogy magas és kövér még nem tehetséges, zéró promo képessége van, erőtlen és eröltetett mindene, amit próbál, szóval kárt őt tehetségesnek titulálni, amikor kb egy vödör vízzel van egy kategóriában, mint talentum.

   Kedvelés

  1. Hat ja meg egy kicsi mell implantatum is trish 2.0😅 na jo viccet felre teve lehet tul van hypolva de jelenleg a raw top 3 noi kozt van sashaval meg baylevel.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s