Drew McIntyre és a visszatérése körülményei

Igazi sikersztori az övé azt követően, hogy elhagyta a WWE-t. 

De mint sokan mások, úgy végül ő is visszatért. A 2017-es TakeOver: Orlando egyértelműsítette: a Chosen One ismét fellépett a WWE fedélzetére.

Nem láttam más eshetőséget kezdésként, mint próbára tenni magamat az NXT-ben. Nagy munkát végeztem el a WWE-n kívül, és mivel az akkori szerződésem kifutott, próbáltam megtalálni a legkedvezőbb irányvonalat.

– mesélte Drew a Sky Sportsnak adott interjújában.

Kérői persze akadtak máshonnan is, például Japánból.

Megbeszéltük a feleségemmel a lehetőségeket, így Japánt és a szabadúszó státuszt is. Ezalatt értekeztem Triple H-dzsel is, és nem rejtettem véka alá, hogy ha visszatérek elsőként az NXT-be kellene kerülnöm. Egyetértett abban, hogy a jelenemet mutassuk be a közönségnek ahelyett, hogy a múltamra alapozunk. Át akartam küzdeni magam az NXT-n, vezéregyéniséggé válni, s ha eljön a megfelelő pillanat: továbblépni a Monday Night RAW-ra.

Többé-kevésbé sikerült is, bár az NXT Championship elérésére két hónappal egy sajnálatos sérülés vetett véget Drew harmadik brandbeli karrierjének.

Felépülve a RAW-n találta magát, s voltaképp azóta is folyamatosan javuló tendenciát mutat.

5 című bejegyzés “Drew McIntyre és a visszatérése körülményei” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hogy nem lehet latni drewn a fejlodest amikor debutalt o volt a chosen one elment es ugy jott vissza mint egy Skót Titan alig varom hogy wwe bajnok legyen.

  Kedvelés

 2. még mindíg nem ér többet Mint a 3MB-ben aki volt csak most van már benne egy Nagy adag izom növelő olyan mint amikor vissza Tért Jinder Mahal UGYAN AZT CSINÁLJÁK VELE lassan ő veszi el az övet A:J-től na akkor tuti agy f*szt kapok

  Kedvelés

  1. Ha nem látod mennyire jot tett neki a tna mennyit fejlődött és mennyivel nagyobb karizmája van akkor sajnos vak vagy…..nézd meg az nxt-s meccseit és hasonlítsd össze mahallal….ég és föld

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s