Egyszeri visszatérés lesz, vagy huzamosabb kaland? Lita megválaszolta!

Hat év után először lép majd ringbe egy az egyben Lita, aki karrierje során négyszer hódította el a WWE Women’s Championshipet. 

Pár éve még, Lita visszatérése legalább olyan hihetetlennek tűnt, mint egy All Female PPV gondolata. Idén januárban azonban bekövetkezett, hisz Lita részt vett a történelmi Rumble-ben.

Az Evolution PPV bejelentésével egyidőben pedig már az is le volt fixálva, hogy Trish Stratus mellett Lita is képviselteti magát. Egykori riválisával ellentétben viszont, neki nem egy feltörekvő ifjonc jut osztályrészül, hanem korszakos társa, Mickie James. A találkozó pikantériáját az szolgáltatja majd, hogy tizenkét éve pont Mickie volt az, aki visszavonultatta Litát a Survivor Seriesen.

Mindenekfelett adódik a kérdés: rövid, vagy hosszútávra tervez Lita?

Rábólintasz erre az egyszeri alkalomra, de nyilvánvaló, hogy ennek az egyszeri alkalomnak az izgatottsága és visszhangja a közönség részéről képes lehet többet faragni ebből egy one-offnál. Meglátjuk mi történik!

– árulta el a Planeta Wrestlingnek.

Mickie James is így indult neki a 2016-os TakeOver: Toronto-n, aztán láss csodát full time-ban kötött ki a Main Rosteren. Vajon Litáék is ezt az utat választják?!

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s