Még Lita sem tudta, hogy birkózni fog az Evolution PPV-n

Nem csak napjaink Szupersztárjaival esik ez meg. 

Jót nevettem, amikor Roman Reigns arról promózott, hogy az internetről szembesült a Brock Lesnar elleni Greatest Royal Rumble meccséről.

Aztán jött Alexa Bliss, aki közölte, hogy szintén a világhálóról értesült a Trish Stratus elleni találkozóról.

Most pedig, a négyszeres WWE Women’s Champion, Lita. Én pedig egyszer s mindenkorra elhittem, hogy ezek tényleg nem bocsátkoznak messzemenő tájékoztatásba a birkózóiknak a nem oly távoli jövőről.

Azt tudtuk már korábban, hogy lesz egy all-female pay-per-view. Kérdeztek is, hogy érdekel-e valamilyen szinten. Mondtam, hogy benne vagyok, számíthatnak rám. Körülbelül ennyi volt a beszélgetés. Azzal nem voltam tisztában, hogy kommentálnom kellene-e, vagy csak megjelenni és támogatni a szereplőket. Utána nekem is az újdonság varázsával hatott, mint mindenki másnak, hogy Mickie James lesz az ellenfelem – így nem pusztán részese leszek a shownak, de aktív módon a ringben veszem ki belőle a részem. Ez az a helyzet, amikor visszatartod a lélegzeted és csak sodródsz az árral.

– mesélte Lita a SunSportnak, hozzátéve, hogy csak másnap vette fel  a kapcsolatot Mickievel, hisz kellett egy kis idő, hogy észhez térjen a bejelentéstől.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s