Kőkemény kártyával kerül megrendezésre ma éjjel a Fighting Spirit Unleashed

2018-ban immár a harmadik alkalommal látogat az Egyesült Államokba a New Japan Pro Wrestling, hogy a nagy sikert arató Strong Style Evolved és G1 Special után a Fighting Spirit Unleashed is megrendezésre kerülhessen.

Marty Scurll vs. Will Ospreay – IWGP Junior Heavyweight Championship Tournament Semi-Final

A korábbi címvédő, Hiromu Takahashi, a júliusi G1 során szenvedett súlyos sérülést, amelynek következtében egyrészt le kellett mondania a címről, másrészt a karrierje is komoly veszélybe került. A rögtönzött tournamenten aztán, egyfelől Kushida volt az, aki kvalifikálni tudott a döntőbe. A másfelől kérdésére Scurll és Ospreay döntenek majd ma éjjel. Ismerik már egymást mint a rosszpénzt, s múltjukból kifolyólag egész biztos, hogy szemképráztató csata vár az érdeklődőkre.

The Young Bucks (C) vs. Guerrillas of Destiny – IWGP Heavyweight Tag Team Championships

A Young Bucks heavyweight divízióba történő fellépése óta, most jön az egyik legkeményebb teszt a srácok számára. A címek megszerzése és a Golden Lovers elleni harcok persze nem törpülnek el emellett, mindenesetre brusztolós éjszaka elé néz a Bucks. A GoD még a G1 során mért csapást a Bullet Club mondjuk úgy különc részlegére, akik nem is igazán tudták hovátenni a történteket.

Juice Robinson (C) vs. Cody – IWGP United States Heavyweight Championship Match

Történt egy s más, mióta Cody megejtette ezt a bizonyos kihívást a G1 28-on. Akkori tag meccsükben kopogtatni tudta Juice-t, s ezt elegendőnek érezte ahhoz, hogy fellépjen a Jay Whitetot detronizáló bajnok ellen. Szeptember 1-én, mint tudjuk Cody bezsebelte az NWA World Heavyweight Championshipet, amely valamelyest súlytalanná teszi ezt a szóban forgó találkozót, de persze soha ne mondd, hogy soha.. Érdekes volna az American Nightmare dupla bajnokként.

KUSHIDA & Hiroshi Tanahashi vs. ‘Switchblade‘ Jay White & Gedo

Következő mérkőzésünk alapjaihoz nem kell messzire mennünk, hisz két hete történt, hogy a Tanahashi kontra Okada összecsapás végeztével berontott a küzdőtérre Jay White. Megtámadta a feleket, s ehhez segítséget is kapott Gedo részéről. KUSHIDA szerepköre különösebben nem lényeges, de mint az IWGP Jr. Heavyweight korona várományosa: őt is szerepeltetni kell.

Tomohiro Ishii &  Kazuchika Okada vs Golden☆Lovers (Kenny Omega & Kota Ibushi) 

Elérkeztünk a főeseményhez, amely az előbb említett párosítás tekintetében megkérdőjelezheti Okada részvételét, aki egyértelműen az előbbibe passzolna. No mindegy, itt kell majd helytállnia, s ezzel az a pikáns helyzet adódik, hogy Omegának az utóbbi három ellenlábasából kell kettővel felvenni a harcot. Okadától nyerte el az IWGP Heavyweight Championshipet a Dominionon, Ishii-vel szemben pedig három hete védte meg azt egy parádés ütközetben. A négy résztvevő kvalitásai garántálják a parádét, így aligha okoznak majd csalódást!

Látható lesz továbbá a program során:

-ACH, Taguchi & Jyushin Thunder Liger vs. Roppongi 3K

-Frankie Kazarian & Christopher Daniels vs. Chase Owens & Hangman Page

-Flip Gordon, Chris Sabin & Jeff Cobb vs CHAOS (Chuckie T, Berretta & Hirooki Goto)

LIJ (Naito, EVIL & SANADA) vs. Suzuki-gun (Zack Sabre Jr & Killer Elite Squad)

Kezdés: magyar idő szerint hajnal két órától!

Egy gondolat a(z) “Kőkemény kártyával kerül megrendezésre ma éjjel a Fighting Spirit Unleashed” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s