Háborúk, drámák, csavarok! – Fighting Spirit Unleashed NJPW-módra

Idén harmadszor látogatott a szervezet amerikai felségterületre. 

Mindenekelőtt, végigvesszük milyen találkozókra kerül sor az este folyamán.

Kilenc mérkőzés osztozik az adásidőn, a kommentátor-állásból pedig ismerősen csengő hang köszönt bennünket! Jim Ross tolmácsolásában izgulhatjuk végig a programot, amely nem fektet különösebb hangsúlyt az időhúzásra. Az első négy meccsen rögtön kipipáljuk a töletéknek szánt tag team összecsapásokat, utána pedig kezdetét veszi a PPV érdemi része.

ACH, Ryusuke Taguchi & Jushin Thunder Liger def. Roppongi 3KFrankie Kazarian & Christopher Daniels def. Chase Owens & Hangman Page
Flip Gordon, Chris Sabin & Jeff Cobb def. Best Friends & Hirooki Goto
 Zack Sabre Jr. & Killer Elite Squad def. Tetsuya Naito, EVIL & SANADA

Hiroshi Tanahashi & KUSHIDA vs. Jay White & Gedo
Tanahashi megpróbáltatásai ott folytatódtak, ahol egy hete félbemaradtak. Az IWGP Heavyweight Championship leendő kihívója végül alulmaradt Jay White-tal szemben, ezzel pedig White visszavágott valamelyest a Wrestle Kingdomért, ahol ő kapott ki Tanahashi-tól.

Will Ospreay vs. Marty Scurll – IWGP JR. HEAVYWEIGHT TITLE TOURNAMENT – SEMI-FINALS
Nem hazudtolták meg magukat a srácok – főként Osprey -, hisz az első tizenöt másodpercben három hajmeresztő manővert is bemutattak. Scrull túlélte riválisa kezdeti vehemes fellépését, ezt követően pedig átvette az irányítást, majd egy mindent elsöprő offenzíva végén besöpörte a győzelmet. Ő lesz tehát Kushida ellenfele a fináléban! 

The Young Bucks (c) vs. Guerrillas of Destiny – IWGP HEAVYWEIGHT TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Háborúra készült a közönség, meg is kapták. A Bucksot talán még a vártnál is keményebb tesztnek vetették alá a Tonga-fivérek, és végül kamatozott is a kitartó aprítás, amelyet a bajnokokon eszközöltek. Matt hősiesen kitartott, az első befejezésre tett kísérletet még kontrázta, de aztán egyenesen a második gun stunba ugrott bele. Új Heavyweight Tag Team Champions! 

Juice Robinson (c) vs. Cody – IWGP UNITED STATES HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Juice sokak szemében az esélytelenek abszolút nyugalmával veselkedett neki az első címvédési próbálkozásnak, amely a szempontjából gyengécske G1-t követte. Ettől függetlenül nem tudott javuló tendenciát bemutatni, ugyanis egy meglehetősen kétes és vitatott pinfallt követően – dacára annak, hogy mindkettejük válla a szőnyegen volt -, a spori Codyt hozta ki győztesen a találkozóból! Cody megcsinálta, s az NWA World Heavyweight mellé az IWGP US Heavyweight Championshipet is begyűjtötte!

Tomohiro Ishii & Kazuchika Okada vs. Kota Ibushi & Kenny Omega
A főesemény hozta a várt intenzitást és akció-áradatot, amellyel együtt a Golden Lovers elsöpörte a CHAOS-t.

Kenny Omega szokásos levezető-beszéde meglepetéssel is szolgált. Érvényt óhajtanak adni ígéretüknek Ibushi-val, vagyis a G1 visszavágóján összecsapnak egymással – de immár az IWGP Heavyweight Championshipért. Omega az egy hét múlva esedékes King of Pro Wrestling gálát nevezi meg színtérnek, ám ekkor a ringbe trappol Cody, és benyújtja kérelmét – Cody Rhodesként – a Triple Threatre – persze a sportszerűség határain belül. Omegának tetszik a javaslat, így vasárnap Triple Threatet rendeznek a címért!

2 című bejegyzés “Háborúk, drámák, csavarok! – Fighting Spirit Unleashed NJPW-módra” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Cody egyszerűen elképesztő.
  A wwe-ben a “jobb” napjain mid carder, majd jött a stardust marhaság.
  A wwe n kívül pedig nagyobbnál nagyobb meccsekben van, és még ennél is nagyobb címeket szerez magának, és hol van még a vége.

  Kedvelés

  1. ezt nem is tudom felfogni
   minden megvan benne hogy a ringben és azon kívül is óriási sztár legyen (külső, feleség, családi háttér) erre meg sem próbálták

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s