SmackDown LIVE Előzetes, október 2. – A következmény

Négy napra a Supershowtól igazi csemegének ígérkezik a SmackDown legfrissebb epizódja. 

A meccsek mellett jópár szegmens is bejelentésre került, voltaképp az egész adás kirajzolódott mostanra.

Paige reagál

A brand General Managere Twitteren jelezte, hogy személyesen foglal állást a főesemény végén történtekről. Samoa Joe-nak tehát felelnie kell, jóllehet nem tudjuk még pontosan, hogy mi történt a Styles-család küszöbén túl.

Tye megemészt?

Randy Orton közölte ugyan, hogy nem Dillinger a következő célpontja, mindenesetre biztosak lehetünk benne, hogy a Perfect Ten meg fogja tenni a magáét a revans érdekében. Talán a Super Show-Downra lesznek előjegyezve?!

Mixed Tag-meccs!

A kevésbé sikeres Mixed Match Challenge nyitányt követően, Carmella és R-Truth ellenfelei Zelina Vega és Andrade “Cien” Almas lesznek ma éjjel.

Mi is történt Milwaukee-ban?!

Aiden English azt mondja, ma éjjel bizonyítani fogja állítását, miszerint Lana elkövetett valamit egy bizonyos éjszakán Milwaukee-ban. Kíváncsian várjuk mivel áll elő a Drama King, s hogy ez milyen ráhatással lesz Rusev és Lana kapcsolatára.

Bizonyítási vágy!

The Miz után Daniel Bryannek is meg kell méretnie magát. A Yes One ellenfele Shelton Benjamin lesz, aki Twitteren követelt mérkőzést a bizonyítás érdekében. Vajon hogy veszi Daniel az akadályt, mindössze pár nappal a sorsdöntő SSD-csata előtt?

A meglepetés!

Becky Lynch továbbra is maximális kontroll alatt tartja mind a divíziót, mind pedig Charlotte Flairt, akinek egyelőre nincs ellenszere az Irish Lass Kicker megújult mentalitására. Becky ma éjjel egy meglepetésre készül, méghozzá a Super Show-Down köré fonódva.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s