Batista a WrestleMania-ig velünk marad?

Két hét múlva egyesül az Evolution, vagyis négy év távollét után ismét a WWE ringjébe lép Batista. 

Ki ne emlékezne a katasztrofális próbálkozásra, amely legutóbb jellemezte az Animalt körülvevő dolgokat?

2014 elején a WWE World Heavyweight Championship reményében állt kötelékbe. Megnyerte a Rumble-t, ám a WWE Univerzum csakhamar ellene fordult. Lenyomta Alberto Del Rio-t az Elimination Chamberen, majd jöhetett a WrestleMania, melynek főeseményen nemhogy nem nyert, de Daniel Bryan őt feladásra kényszerítve happolta el a koronát.

Batista és Orton ezután egyaránt visszavágót akart, méghozzá egy az egyben. Triple H ezt nem tette lehetővé, viszont rávette őket, hogy álljanak az oldalára a Shielddel szemben. Mindezt annak nyomán, hogy a Shield megtudta: pár héttel korábban Triple H utasítására támadt rájuk a komplett roster. Az Evolution tehát jött, látott, s pusztított. Az Extreme Ruleson azonban nem működött a taktikájuk: hiába szeparálták el egymástól az Igazság Vérebeit, Reigns megoldotta Batistát egy az egyben, miközben fivérei Hunterrel és Ortonnal foglalatoskodtak.

A Paybacken visszavágózott a két csapat, immár ami a csövön kifér alapon kieséses szabályrendszerben. Hosszas küzdelmet követően Batista kapitulált először – megpecsételve ezzel Orton és Triple H sorsát.

24 órával később, Triple H tisztázta a játékszabályokat. Nem volt hajlandó beletörődni a vereségbe, s kijelentette, hogy nem nyugszik míg létezik a Shield. Batistának ez nem volt annyira bejövős, így mivel nem kapta meg aznap estére a szépen kért World Championship meccset, fogta magát, s nemes egyszerűséggel kilépett.

Azóta se láttuk.

Október 16-án viszont fogjuk, mint ahogy az Evolutiont is a teljesség hiánya nélkül. Természetesen zajlanak a találgatások, hogy vajon mennyire időre kötelezte el magát Batista. Joe Peisich a No Holds Barred podcast során véleményezett, mondván Batista talán egy rövidtávú szerződést írt alá, amely magába foglalhatja megjelenését a Survivor Seriesen, a Royal Rumble-n, valamint a WrestleMania-n.

Batista korábban már hangsúlyozta, hogy szeretne egy utolsó minden szálat elvarró futást a WWE-ben. Fél éves időintervallumban gondolkodott, s mindenképp össze akart csapni Hunterrel a WrestleMania-n.

Vajon ezt látjuk majd jövő áprilisban a MetLife-ban?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s