Nakamura úgy érzi nem aknáztak ki mindent Stylesszal

A címvédő United States Champion a TV Insidernek adott interjút. 

Az AJ Stylesszal esedékes WrestleMania-találkozójukat a rajongók többsége tűkön ülve várta, hisz korábban a New Japannel már leraktak az asztalra egy káprázatos mérkőzést.

Többet akartam ettől a párharctól első nekifutásra a WWE-nél. Szerintem többet is mutathattam volna AJ ellen, de ettől még elégedett vagyok alapjáraton azzal is, hogy esélyt kaptam ellene. Bár a WrestleMania után heel lettem, a viszályunk folytatásában sem fedtem fel az összes lapomat. Maradtak még tartalékaim.

Ha már a Styles elleni feud, Nakamura persze az övön aluli ütésekre is kitért.

Mondanám, hogy az én fejemből pattant ki, de ez nem igaz. Azt nem akarom kimondani, hogy kitől ered. Mindenki el tudja képzelni. Nagyszerű volt. Mikor megcsináltam, a japán rajongók ledöbbentek, de az arénában helyet foglalóknak tetszett a dolog.

Azt is megtudhattuk, hogy szabadidejében szeret a konyhaművészetnek hódolni.

Imádom a Chef’s Table-t. Szeretek főzni, érdekesnek tartom. Amikor nagyobb városokban járunk, hajlamos vagyok felkeresni egy-egy remek éttermet. Legutóbb például Ivan Ramennél jártam New Yorkban. Tokióra és a gyerekkoromra emlékeztetett. 

Kitért továbbá a honfitársakra is.

Nagy dolog ez az ázsiaiknak, nem pusztán a japánoknak. Mindenki szeretne egy szeletet a tortából. Kairi Sane és Io Shirai sokat tettek le az asztalra Japánban, de a nagyszínpadon is nevet akartak szerezni maguknak. Erre jelenleg csak a WWE-ben van mód, úgyhogy jó döntést hoztak. Az Államokba költözés nem akármi. Nem olyan könnyű a váltás, mint amilyennek egyesek hihetik. Ott van példának okáért a nyelv. Én beszélek ugyan angolul, de van még mit csiszolni rajta. Kihívás elé akartam állítani magamat, és élvezni az életet. Ezért jöttem ide, ráadásul a családom is velem tartott. Többről szól ez, nem csak a birkózásról. Büszke vagyok, hogy itt lehetek.

Egy gondolat a(z) “Nakamura úgy érzi nem aknáztak ki mindent Stylesszal” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s