Big Cass a WWE-s menesztéséről is szót ejtett az első indie fellépése során

A júniusban kivágott birkózó nemrég teljesítette az első indie fellépését azok után, hogy lejárt a 90 napos távoltatartási végzése. 

Big Cass már mint Big C tevékenykedik a továbbiakban. Így szólította meg a közönséget a Championship Wrestling League rendezvényén.

Sok mindenről kell beszélnem, hisz sok dolog nyomja a lelkemet. Mindenki tudni akarja a világon, hogy mi történt. Miért menesztették onnan, ahol addig dolgozott? Úgy tűnik mindenki tisztában van a válaszokkal. Figyelemmel követtem a pletykákat. Megannyi változat született. Én az összeset elolvastam. Néhányuk igaz, én pedig elég férfi vagyok ahhoz, hogy elismerjem: néhányuk az igazat beszélte! A többségük azonban kamu. Aznap csupán hárman voltak jelen abban a szobában, így mindössze három ember van tökéletesen tisztában azzal, hogy mi történt és mi hangzott el abban a helyiségben. Garantálhatom nektek, hogy a másik két illető soha nem fog róla beszámolni. 

Cass ezután heel turnt vett, és közölte, hogy a publikum nem érdemes az igazság feltárására.

Igazság ide vagy oda, az mindenesetre tény, hogy nem a legsikeresebb időszaka van a háta mögött. Egy nagyobb push kellős közepén sérült le, azután szakítottak Carmellával, végül pedig kirúgták őt miután végérvényesen megromlottak a kapcsolatok.

Egy gondolat a(z) “Big Cass a WWE-s menesztéséről is szót ejtett az első indie fellépése során” című bejegyzésnél

  1. Csak En erzem, hogy ez borzalmas? A nezoszam olyan 100-150 korul lehetett. Na, most ha ezeknek a penzebol kell fizetni a koltsegeket, a fellepoket, stb… akkor kb. meg neki kellett befizetni, hogy fellephessen a rendezvenyen. Szornyu?

    Tudom, hogy vannak nagyobb szervezetek is. De amikor sokan szidjak a WWE-t, erre kell gondolni. Abbol, ebbe csoppeni nem kis leertekelodes. Igenis ezert er tobbet a WWE, ezert ok a nagyfiuk ebben az uzletben.

    Tavol all tolem, hogy ismerjem az indie piacot, de milyen szintu tehetsegeket akarsz latni ha elmesz egy ilyen rendezvenyre? Mas kerdes, hogy Big Cass tehetsege alapjan talan ide tartozik.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s