Harper és Rowan, avagy az elátkozott tag team

Jobban belegondolva hihetetlen amiken keresztül kellett menniük. 

A Wyatt Family tagjaként elég nagy ismertségre, valamint overségre tettek szert a WWE Univerzum körében. 2013-ban nagyon közel jártak a Tag Team Championship elhódításához, azonban a Battlegroundon vívott instant klasszikus nem kamatozott az Uso-ikrekkel szemben.

Ősszel CM Punk és Daniel Bryan párosával találkoztak, ebből folytatólagosan Daniel Bryannel, majd jött a Shield ellen győztesen lehozott háború. A John Cenától elszenvedett Bray-fiaskó gyakorlatilag véget vetett a Familynek.
Bray Wyatt szólóban folytatta és visszatérve Dean Ambrose-t támadta meg, Luke Harper az Authorityval kötött kimondva-kimondatlanul szövetséget, Eric Rowan pedig babyface-ként próbálta megtalálni a számításait.

2015-ben újra egymásra találtak Harperrel, de az együttműködés rövitávú volt Rowan bicepsz-sérülése miatt. Októberben, Rowan visszatérésével négy fősre hízlalták a Wyatt Familyt. A WrestleMania-t követően face turnt kapott a csapat, ám Wyatt mellett Harper is kidőlt. Utóbbi súlyos térdsérülés nyomán. Az ismét három fősre zsugorodott család ezután a New Dayjel rivalizált, egészen a Draftig. Ott aztán Rowan és Wyatt a SmackDownon, míg Strowman a RAW-n kötött ki. Rowan őszig menetelt Wyatt oldalán, de miközben Bray feudban volt Ortonnal – Rowan ismét megsérült, mondhatni a semmiből. Jött helyette a visszatérő Harper, aki csatlakozott a Bray és Randy közöt zajló szövevényes történetbe. Olyannyira, hogy Bray hátat is fordított Harpernek, aki ennek következtében babyface lett. Rowan a WrestleMania 33-t követő SmackDownon tért vissza, hogy aztán Harperrel találkozzon a Backlashen.

A szóban forgó meccset követően mindketten eltüntek a képernyőről. Ennyi viszontagság után szerintem már csak nagyon kevesen lepődtek meg azon, hogy 2017 őszén – kb egy éve – minden előjel nélkül álltak ismét csapatba Harperrel, de immár, mint Bludgeon Brothers. Tag Team bajnokokká is váltak a domináns karakter hozadékaként, de mikor már azt hittük sinen vannak a dolgaik, Rowan harmadszor is megsérült WWE-s karrierje során. Ezzel el is veszítették a címeket a New Dayjel szemben, s Harpert voltaképp nem is láttuk a történtek óta.

Felemás érzéseink lehetnek a pályafutásuk kapcsán, mindenesetre elszomorító a tudat, hogy milyen keveset juttattak érvényre abból a tömérdek potenciálból.

Pedig ha valakiért, értük aztán tényleg kár..

3 című bejegyzés “Harper és Rowan, avagy az elátkozott tag team” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez így van, a legutóbbi sérülésnél én is átgondoltam.
  Rájuk nem lehet hosszútávon alapozni.
  Hihetetlen sérülékeny mindkettő, ha az egyik felépül, szinte biztos, hogy a másik egyből kispadra kerül.
  Már évekkel korábban felérhettek volna a csúcsra, de valami mindig közbe jött.
  Most pedig ismét egy sérülés miatt kerültek ki a képből.
  Annak azért örülök, hogy legalább most egy kis ideig bajnoknak mondhatták magukat.

  Kedvelés

 2. Ha harperre csináltak volna egy rendes szóló karakter építését mint mondjuk braynek a család szétválás után és nem lett volna ennyit sérült simán többszörös midcard bajnok lehetne mert harper rowan ellentétben a ringben is nagyon jó a közönség is reagál rá és ha hagynák még beszélni is tudna

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s