Super Show-Down: megtippeltük a kimeneteleket!

Már csak pár óra választ el a hatalmas körítéssel tálalt Supershowtól, amelyre Ausztráliában kerítenek sort.

Tíz mérkőzést láthatunk majd, így most ezeket vesszük sorba az esélylatolgatás jegyében.

 • Buddy Murphy vs. Cedric Alexander (C) – Cruiserweight Championship Match 

Most vagy soha lehet ez Murphynek, legalábbis míg Cedric a bajnok. Mindenképp esélyesként kell számontartanunk az ausztrál fiút, azt azonban kétlem, hogy mindkét ausztrál-érintettség sikerrel veszi a maga akadályát. Ha választania kell, hogy vajon melyikük veszít, inkább mondanám Murphyt.

 • Asuka & Naomi vs. The Ilconics – Tag Team Match 

A hazai környezeten felül, az utóbbi hetekben betöltött alárendelt szerepkör Peytonék győzelmét vetíti előre.

 • John Cena & Bobby Lashley vs. Elias & Kevin Owens – Tag Team Match 

Külnösebb értelemmel nem bír ez a meccs, pláne, hogy az alapjáraton tervezett Cena versus Owenst toldották meg. Cena visszatér, és valószínűleg az ázsiai Live Eventekhez hasonlóan most is bedarálják majd Owenséket, dacára annak, hogy a két heet nagyon megtalálta az összhangot és szórakoztatóbbnál-szórakoztatóbb szegmenseket produkálnak mostanság.

 • The BAR vs. The New Day (C) – SmackDown Tag TeamChampionship Match 

Cesaro és Sheamus sem valószínű, hogy most váltják meg a világot, főként annak tudatában, hogy back-to-back győzelmet arattak szólóban.

 • Daniel Bryan vs. The Miz 

Daniel Bryan behúzhatja, és bizonyára be is fogja! A sztorit tökéletesen lehet tovább építeni, ráadásul olyan PPV-k jönnek, amelyeken átívelve életben lehet tartani úgy a viszályukat, hogy a WM 35-ig ne találkozzanak egy az egyben.

 • Ronda Rousey & The Bella Twins vs. The Riott Squad – 6 Women Tag Team Match 

A papírforma égbekiáltó face-sikert vetít előre, ám a Riott Squadnak ez a győzelem most sokkal inkább létkérdés, mint fordítva. Brie a gyenge láncszem, őt pinnelve könnyedén meg is oldható. A lényegi kérdés, hogy turnol-e Nikki már most, vagy meghagyják a RAW-ra.

 • Charlotte Flair vs. Becky Lynch (C) – SmackDown Women’s Championship Match 

A feud következő állomása. Remélhetőleg nem akarnak a Sasha-Charlotte történethez hasonló oda-vissza játékot játszani, már csak azért is mert szegény Charlotte így sem működik abban a szerepkörben, amelyet kiutaltak neki a párharcra. Becky nyernie kell, s tartani a címet egészen 2019-ig. Személy szerint a TLC-re várom a feudzárót TLC-meccs formájában.

 • The SHIELD (Roman Reigns, Seth Rollins, Dean Ambrose) vs. The Dogs of War (Braun Strowman, Dolph Ziggler, Drew McIntyre) – 6 Man Tag Team Match 

Jó meccs ez nem vitás, viszont úgy érzem a tükörnél is simábbra hozzák majd le. Nem lesz turn egyik oldalról sem. A Shield felől egyelőre értelmetlen volna ellőni Ambrose turnjét, hisz azzal a Crown Jewel előtt koloncként kreálnának egy új sztorit, miközben Romannek a Supershow után már Strowmannel és Lesnarral kell foglalkoznia. Abban meg nincs túl sok fantázia, hogy megint megcsinálják mint négy éve, nevezetesen, hogy az egyik turnol, a másik harcol azzal aki turnolt, Roman meg megy tovább szépen vidáman a main eventben mintha mi sem történt volna.

 • Samoa Joe vs. AJ Styles (C) – WWE Championship Match 

Samoa Joe táncra hívta az ördögöt, amely a szabályokra fittyet hányva biztosít számára újabb lehetőséget a címre. A túlontúl is hangsúlyozott szabálynélküliség már-már előrevetíti, hogy a Hell in a Cellhez hasonlóan megint valami vitatott finish lesz. Styles tűnik esélyesebbnek, de ha nem volna az az átkozott videójáték minden másként mutatna. A lényegi kérdések egyike, hogy elterelik-e ezt az egészet egy negyedik meccsig, amely történetesen Buried Alive volna.

 • The Undertaker vs. Triple H – Last Time Ever Match 

Számomra – és talán mások számára is – ez lesz a program legje. Triple H és Undertaker utoljára találkozik egy az egyben! Hunter győzelem várható, és hogy Shawn in-ring visszatérése megkapja az utolsó töltetet. Kaotikus ütközet lesz?

A Super Show-Downt 11 órától ide vagy ide kattintva nézheted élőben, kora este pedig jelentkezünk majd a PPV összefoglalójával is!

Egy gondolat a(z) “Super Show-Down: megtippeltük a kimeneteleket!” című bejegyzésnél

 1. csak most döbbentem rá mennyire gyenge show lesz ez 😀
  persze csak egy közvetített house show szóval kár bármit is várni de azért ez elég kemény
  a gála fele még akkor is érdektelen lenne ha nem lenne egyértelmű a végeredmény

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s