206 év main eventelte a Super Show-Downt, és ennyi is fogja meghatározni az őszi szezon folytatást

Triple H és Undertaker legutolsó egy az egy elleni összecsapása – szárnysegédekkel egyetemben – kiemelkedett a tegnapi programból. 

206 év birtokosai szerepeltek tehát a Super Show-Down main eventjében! Ez önmagában még nem is olyan nagy probléma, viszont némileg aggodalomra ad okot a jelenkor kapcsán. Itt jönnek elő az olyan vélemények, mint Kevin Nashé, nevezetesen, hogy senki nem kíváncsi a mai generáció munkásságára, vagy hogy a mai generáció képtelen eladni egy PPV-t úgy, ahogyan el kellene adnia annak érdekében, hogy elkerüljük a tegnap látottakat.

Hogy elkerüljük – Kane-nek csapot-papot ott kell hagynia a hivatalban a WWE érdekében.

Hogy elkerüljük – Shawn Michaelst addig cseszegetik míg ki nem jön a visszavonulásból a WWE érdekében.

Most már azt hiszem kétség sem férhet ahhoz a bizonyos tag team meccshez, amelyet a Crown Jewelre pletykáltak, és mivel HBK oroszlánrészt vállalt Undertaker kifektetésében – én szerintem az a singles is stabilizálódott nekik a Survivor Seriesre.

Ezzel persze alapjáraton még nincs baj. Náluk jobban nyilván senki nem érezheti, hogy mikor fenyeget az a veszély amikor már önmaguk paródiájává válnak.

Mindenesetre eljön a nap, amikor már nem lesznek kéznél, hogy mentőövként szolgáljanak a WWE-nek.

Talán erre is ildomos volna gondolni, bővíteni a látóteret, megtalálni azt a személyt/személyeket a rosterben, akikben megvan az a bizonyos X-faktor. Aki valemelyest a következő Undertaker, Triple H, Shawn Michaels, Mick Foley, Ric Flair, na és persze Stone Cold Steve Austin lehet.

Aki miatt húsz év múlva áldjuk az eget, amiért láthatjuk előadni a sportszórakoztatás nagyszínpadán.

7 című bejegyzés “206 év main eventelte a Super Show-Downt, és ennyi is fogja meghatározni az őszi szezon folytatást” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Saját magának csinálta ezt a helyzetet a cég.
  Tele vannak tehetséges emberekkel és hagyják őket elveszni.
  Helyette lenyomják a torkán az embernek Roman Reigns-t, Brock Lesnar-t.

  Undertaker utódja is meglenne Wyatt személyében. De mit csinálnak vele? WONDERFUL meg Universe baszás…. Ja meg lenyomatnak vele egy meccset ahol projektorral gilisztákat basznak a ringre…oké.

  Miért volt régen jó? Miért lehetett eladni valamit? Mert az ember képes volt rá. Mert volt egy jó karakter ami végig vezette őket. HBK kurvára nem volt streak hordozó, kurvára nem volt 800 meccses veretlenségi sorozata mégis egy ikon volt.

  Még csak sikeresnek se kell lenni ahhoz, hogy valaki nagy név legyen. Kell hozzá egy arc és egy stílus, a háttértől pedig egy jó karakter és egy jó in-ring.

  Ryback – Cody Rhodes – Neville.. szervezet arcok lehetnének és mindegyiket hagyták elmenni. Főleg Neville-t akit egy bohóccal akartak megverettetni…

  Kedvelés

 2. El kellene engedni a “legendákat”. Undateker rajongóként mondom ezt.
  Jöjjenek be az öregek 5 percre, intézzék el az aktuális rossz fiút/jó fiút – karakterüktől függően – aztán had pihenjenek a ringen kívül.
  Olyan mintha I. világháborús repülőkkel akarnánk légiharcot vívni a mai vadászgépek ellen. Sajnos.

  Kedvelés

 3. Szerintem a jelenlegi helyzetet a WWE magának generálta/generálja. A jelenlegi arcok nem tudnak eladni egy PPV-t, mert esélyt sem kapnak rá. Meg sem próbálják felépíteni valami sztorit nekik, mondjuk a SS-re, WM-re, eleve háttérbe szorítják őket, hogy legyen idő a 45-50+ éves legendákra. Aztán meg ha már hozzák sok pénzért az öregeket, akkor muszáj őket promózni, a közönség pedig megszokta, hogy ott vannak.

  Egyébként egy sztorival még az is lehet, hogy eladnának egy main PPVt a jelenlegi arcok is. Nem tudni, mivel meg sem próbálják. Hagyni kellene őket birkózni, adni nekik sztorit és valószínűleg menne. Bár kicsit más, de az NXT is szépen robog, pedig ott nincs Taker meg Goldberg.

  Kedvelés

 4. Ahhoz hogy valaki következő Shawn Michaels, Stone Cold legyen ahhoz kéne adni lehetőséget meg cím mérkőzéseket hogy hogyan reagál rá a közönség? De idén már nem veszti el roman az övet mindenki neki jobbol így roppant nehéz új tehetségeket felfedezni ha minden 1 valakiről szól.

  Kedvelés

 5. most olvasom hogy HBKt már a WM30ra vissza akarták hozni de ő nem vállalta
  úgyhogy jött Brock hogy megtörje a streaket… még a végén úgy fogom érezni hogy a DX vs BoD lesz a kisebbik rossz a következő hónapokban

  Kedvelés

 6. Amíg ilyen satnya storykat írnak és olyan “face” karakter a bajnok aki maga a heat báró addig ne számítsunk legendakra. Shield lejárt téma, főleg jelen állapotban. Lashley mikor lenyomta Reignst a vallveregetesen kívül szart sem ért vele majd rá 1 napra Reigns kihívó jogot kap 20x-ra? Neally Rigga? De pl Owens 1 titel shot (universal) nem volt azóta, Seth is jócskán benezte (bár a fehér öv jól áll neki), Rusev 1 meccs de Fat Joe már 20. visszavágóját kapja (ezt nem értem), Orton most nagyon jó de öv szerintem 20 év múlva lesz nála.. Sorolhatnam meg. Régen mikor néztem az adasokat, élveztem, egyszerűen éltem haltam azért h pl egy Rated RKO meccseljen a DX-el. Most meg.. KB a 8 órás adásbol 15 percet csinálok mert tudom hogy több időt nem érdemel a show. Ronda is jött, lát és bajnok lett. Azóta lofasz ember nincs a szintjén? Ismét, neally rigga? Amiért osszeteszem a kezem, hogy John “JBL” Cena nem szerepel állandóan. Maradjon a TV Shownal.. De őt most hagyjuk. Strowman, Reigns, Lesnar universal title.. Jesszusom, minek?? Amíg Vince ott lefecsel a kreativok nyakában addig SOSEM fogunk új, jó, történelmi karaktereket felavatni. Ez a helyzet, then, now, forever….

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s