Paige szerint rosszul volt kezelve Liv Morgan esete

A SmackDown General Managere a Chasing The Glory podcast vendége volt Lilian Garciánál. 

Két hete Liv Morgan KO-t eredményező rúgást szenvedett el a Brie Bella által kiosztott Yes Kickektől. Liv ezt követően még részese volt egy Suplex-spotnak, utána viszont elvitték őt a ring közeléből.

Paige a történteket is véleményezte Liliannak.

Történnek balesetek a ringben. Ami engem illet, nem teszem felelőssé Sasha-t. Ez van. Évek óta vagyunk a műfajban, elkerülhetetlen, hogy egy nap valamelyikünk sérülést okozzon a másiknak. Nem lehetünk mindig tökéletesek. Ugyanez vonatkozik Brie-re is. Rossz érzéseim vannak miatta. Ez volt az első alkalom, hogy sérülést okozott valakinek, mégis mindenki őt hibáztatta. Baleset volt, amelyért Liv sem okolja őt. 

Ami viszont nem tetszik nekem ebben az egészben, hogy a csapattársai visszavitték a ringbe a Suplex-spotra, holott mindegyikük tisztában volt vele, hogy ki van ütve. Nekem ez egyáltalán nem jött át. Nem hozol vissza valakit a meccsbe, ha egyszer tudod, hogy sérült! Imádom őket, nagyon szeretnivaló lányok, de nem lett volna szabad visszaengedniük őt a ringbe. Engem sem engedett Sasha. Amint ráeszmélt, hogy valami nincs rendben, nem engedte, hogy folytassam a meccset. Ez a professzionális hozzáállás. Nem mehetsz vissza, különben többel kötheted be. Úgy járhatsz, mint én. A bírónak sem lett volna szabad visszaengednie, csak épp a bíró meg nem tudott semmiről. Ez komoly? Hogy fordulhat ez elő? Mindkettejüket sajnálom, kiváltképp Brie-t, hisz ha nem Bella lett volna az illető, közel sem kapott volna ekkora sarat. 

Liv végül megúszta, egy hetet kellett csupán kihagynia mielőtt harcba szállt a Super Show-Downon.

Egyébként tényleg szürreális, egyrészt, hogy spori nem volt képben, másrészt, hogy a már zajló orvosi vizsgálat ellenére visszatért a küzdelembe.

2 című bejegyzés “Paige szerint rosszul volt kezelve Liv Morgan esete” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Csak a dologhoz hozzá tartozik, hogy egy sokéves veterán Brie, visszatérése óta döbbenetes mennyiségű failt húzott. Rosszabb teljesitményt nyujt, mint egy mae classic vagy nxt-s kezdő.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s