RAW Előzetes, október 8. – Lépéskényszer

A Super Show-Down után sincs idő lassítani, hisz már a küszöbön toporognak a következő PPV-rendezvények. 

A RAW részéről is számos kérdés vár megválaszolásra, főként Michaels kapcsán, akinek lassan el kell döntenie, hogy érdemben is fellép-e a Brothers of Destructionnel szemben.

Ennél személyesebb már nem is lehetne!

Undertaker tűrt, tűrt, majd végül kirobbant belőle a feszültség. Azt még csak-csak lenyelte, hogy Triple H önkényesen No DQ-ra változtatta a meccsüket, azt már viszont nem bírta a helyén kezelni, hogy a vereségében Michaelsnak is kulcsfontosságú szerepe volt. Kane-nel karöltve nagy verésben részesítették a DX-et, amely így már csak egyetlen lépésre van az egyesüléstől. Na de milyen viszontagságok vezetnek addig HBK részéről? Milyen könnyen lesz hajlandó kimondani, hogy visszatér?!

World Cup kvalifikációk?

A SmackDown már bejelentett két World Cup kvalifikációs összecsapást a keddi adásra, így talán a RAW is előrukkol majd valami hasonlóval.

Ki lesz Rousey kihívója?

Persze a kérdés helyesebben hangozna úgy, hogy tényleg Nikki Bella lesz Ronda Rousey kihívója? Ma este bizonyára választ kapunk erre, miközben komolyan ott lóg majd a levegőben a Fearless One heel turnje.

Amikor igazán szükség volt az egységességre..

Rég nem látott összhangot és harcikedvet villantott a Shield szombaton, amelynek következtében sikerült felülmúlniuk a Dogs of Wart. A Super Show-Down lecsengését követően félre kell tenniük a csapatérdekeket, hisz Roman Reignsnek közeleg a Universal Championship védése Brock Lesnar és Braun Strowman ellenében. Vajon Lesnart is láthatjuk majd éjjel? .. Emellett Seth Rollins is kihívót kaphat a Crown Jewelre, hacsak nem megint a Tag Team Championshipet veszik célba Ambrose-zal.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s