Vince McMahon nagyon elégedett volt James Ellsworthszel

Aligha akad közöttünk olyan, aki ne ismerné a kisember történetét. 

2016 nyarán a semmiből robbant be, holott elviekben csak jobbolnia kellett volna Braun Strowmannek. A vége az lett, hogy visszahívták és egy éven át volt a szervezet full-time alkalmazottja.

Nemrég a Taz Showban mesélt tapasztalatairól.

Plusszos voltam azon az estén, július 25-én Pittsburghben. Ez azt jelenti, hogy ott vagy, de fogalmad sincs róla, mi fog történni azután. Lehet, hogy nem lesz semmi dolgod, de lehet, hogy megtesznek Rosebudnak, biztonságisnak, vagy épp meccsbe kerülsz valakivel. Engem akkor Braun Strowman ellenfelének választottak ki. Volt előtte körülbelül egy húsz másodperces promóm, majd letudtuk a meccset és minden a feje tetejére állt. 

Pár pillanattal később nem akárkivel találta szemben magát.

Ezután a meccs felelőse, Arn Anderson tudatta velem, hogy Vince keres engem. Azt hittem valamit rosszul csináltam, de aztán összefutottunk, ő pedig közölte, hogy nagyszerű munkát végeztem, és hogy nagyon elégedett velem. Jericho felhívott aznap este, elmeséltem neki mi történt, és ő is mondta, hogy ez nem esik meg túl gyakran Vince-szel. A semmiből jött. Abszolút váratlan volt, ugyanakkor örökké emlékezni fogok rá. 

James ennek megfelelően, igyekezett is éreztetni a háláját.

Ha lehetőségem nyílt beszélni vele – nem túl gyakran -, mindig megköszöntem neki az éppen aktuális lehetőséget, ő pedig kezet rázott velem. Igyekeztem nem sokat zargatni, de mindig nagyon pozitív volt velem. 

Carmellával való kapcsolata is túlmutat a képernyőn.

Barátokká váltunk a közös munka során, és mindig nagyon jól éreztük magunkat. Állandóan elmondom róla, hogy mennyire okos és inteligens lány. Sosem adódott probléma közöttünk. 

James természetesen várja az újabb lehetőséget. Remek viszonyt ápol a WWE-vel, és mint mondja az ajtó mindig nyitva áll majd előtte ha megfelelő lesz a történet hozzá.

4 című bejegyzés “Vince McMahon nagyon elégedett volt James Ellsworthszel” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. Az ő szintjén álló pankrátorok közül hányan mondhatják el magukról, hogy egy ringben álltak Undertaker-el, Edge-el, Randy Orton-al, AJ Styles-al, ráadásul egyszerre? Szerintem nem sokan..

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s